Vidunder-shotten som tar knekken på bakterier & virus

Denne shotten tar jeg så fort jeg føler meg litt uggen i kroppen. Jeg har faktisk tatt den i alle år så lenge jeg kan huske, og slipper billig unna både influensa og forkjølelser. Dette er en skikkelig boost som styrker immunforsvaret og tar knekken på bakterier og virus. Det er en kraftig drink og det kjennes på smaken! Men det er det som hjelper 😉

♥ 1/2 sitron
♥ 2 fedd hvitløk
♥ 4 ss. Extra Virgin Olivenolje

Skvis saften av en halv sitron.
Finhakk hvitløken. (Eller knus løken med en presser)
Bland sammen sitronsaft, hvitløk og olivenolje i et glass.
La stå i minst 15min. før du drikker blandingen.
Dette gjøres for at stoffene i hvitløken skal aktiveres slik at det virker enda kraftigere i kroppen din.

Som sagt, den er sterk og den smaker ikke noe særlig godt. Jeg anbefaler å ta litt og litt inn med en spiseskje, i tillegg til å skylle ned med vann. Noen ganger kan en hel shot være for sterk for magen min, da sparer jeg resten til ettermiddagen. Ellers kan den tas 2 ganger daglig for de som ønsker et skikkelig sterkt immunforsvar.

Sitron inneholder masse C vitamin som styrker immunforsvaret og bekjemper infeksjoner.
Hvitløk er naturens antibiotika, med usedvanlig gode antibakterielle egenskaper. Den tar knekken på både influensa, forkjølelser og styrker immunforsvaret betraktelig.
Olivenolje styrker fordøyelsen og sørger for bedre næringsopptak, dermed også bedre opptak av sitron og hvitløk. Den inneholder også Oleocanthal som er en kraftig antioksidant!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *