Derfor tar jeg Greens hver morgen

Mange har spurt meg hvorfor jeg tar greens, MACA & Lecithin hver morgen, og nå skal jeg fortelle deg hvorfor. Jeg tar ikke multivitaminer rett og slett fordi det er flere av disse vitaminene/mineralene i samme tilskudd som egentlig bør tas alene og ikke sammen. Derfor har jeg gått over til greens som gir hele spekteret av næringsstoffer på en naturlig form i motsetning til multivit. som ofte er syntetisk produsert og vanskelig for kroppens opptak. Men dette er ikke den eneste årsaken, kombinasjonen av disse fire har nemlig MYE bra å gi for helsen. Jeg har Hashimoto som betyr betennelse i skjoldkjertelen og en risiko for utvikling av lavt stoffskifte. Da gjelder det å få i seg betennelsesdempende mat og greens som jeg har stor tro på. Når min mamma fikk konstatert lavt stoffskifte takket hun nei til medisiner. Det første steget hun tok var greens hver morgen. Dette fikk faktisk opp verdiene hennes til normalt nivå og legene lurte på hvordan hun hadde fått til dette.

SOLSIKKE LECITHIN: 
Høyt innhold av fosfolipider- fettstoffer som støtter lever, galle, nervesystemet, kroppens vev og organer. Lecithin inneholder kolin som er forstadiet til acetylkolin. Acetylkolin er et signalstoff fra hjernen som blant annet bidrar til en optimal kortidshukommelse.

MACA PULVER: 
Wow, dette er et vidundermiddel spør du meg! Maca er en kraftig adaptogen rot som hjelper kroppen å balansere seg selv og retter opp i viktige systemer i kroppen. Den er spesielt god på å rette opp i hormonubalanser og ENERGI! Med andre ord er den gunstig ved en vanskelig pubertet, mensenproblemer/smerter, overgangsalderen, hetetokter, humørsvingninger, dårlig energi.. Bidrar til økt utholdenhet/trening, sexlyst & fruktbarhet, hukommelse, blodsirkulasjon, immunforsvar og støtter binyrene (disse nedsettes ved mye stress.)

CHLORELLA & PURLEY GREEN MAX
Disse er begge kjent som rensende, spesielt chlorella som har en unik evne til å fjerne giftstoffer i kroppen. Disse blågrønne algene inneholder en lang rekke proteiner, vitaminer og mineraler. Deriblant jod og jern som du får i deg på en naturlig form- en stor forskjell fra den formen du får gjennom tilskudd. De er gode for å rette opp i «småplager» og lavt stoffskifte som nevnt tidligere. Jod er blant annet en bidragsyter til normal produksjon av skjoldskjertelhormoner & skjoldkjertelens normalfunksjon. Kan også virke styrkende på immunforsvaret, utmattelse/tretthet, signalsystemer i kroppen, betennelse, hormoner.. Ja, listen er lang.

Dette er vanligvis en fast morgenrutine, men jeg kutter det ut i perioder. Rett og slett fordi jeg har troen på at man ikke skal ha for mye av- eller overdrive noe når det kommer til ernæring. Nå er jeg altså i full gang igjen og tar dette hver eneste morgen på tom mage før frokost. Alt kjøpes på helsekost. 

♥ 3 ts. Lecithin
♥ Start med 1 ts. MACA. Så kan du øke gradvis til du når 1 ss. / dag
♥ Chlorella. Start med 1/5 ts, øk gradvis til du når 2 ts. / dag
♥ 1 stor ts. Purley Green Max. Øk gradvis til du når 3 ts. / dag

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *