ETERISKE OLJER / hva er det, hvordan bruker jeg de, og hva koster de?

Oljene som kommer med i Family Essential Kit (pluss Frankincense, diffuser, kokosolje & tomme kapsler)

Som dere faste lesere vet så studerer jeg ernæringsterapi og er lidenskapelig opptatt av kvalitet og rene råvarer for en sunn og god helse. Til å starte med var jeg skeptisk til disse oljene, men etter at jeg leste mer om de, ble jeg faktisk målløs over oljenes gode kvalitet og egenskaper. For meg tok det i underkant av 3 måneder før jeg virkelig fikk den «WOW, dette er oljemagi» -følelsen. Siden har jeg brukt oljene aktivt til enhver situasjon og har de med meg overalt.

Har du noen gang har gnidd et roseblad mellom fingrene, eller nytt den nydelige duften på hendene etter du har skrelt en appelsin, da har du allerede prøvd kraften av eteriske oljer. Eteriske oljer er rett og slett destillerte planter i en flaske. Oljene er veldig potente. Og jeg bruker dem daglig til å støtte alle systemene i kroppen min og for de rundt meg, men også til naturlig hudpleie, rengjøring, matlaging og til å løfte humøret. For meg har oljene blitt helt essensielt for stressreduksjon, energi, konsentrasjon, søvn og stive muskler. Og ja jeg merker STOR forskjell.

Peppermynte har jeg stort sett med meg over alt . Den åpner opp luftveiene, og øker oksygenopptak. Sitron har jeg i drikkevannet mitt, den er rensende, basisk og støtter fordøyelsessystemet. Jeg har funnet en olje til alt, og til enhver anledning.

Når du bestiller en av pakkene blir du automatisk medlem og får tilgang til en Facebook side der blant annet jeg og Line Holdal deler mer om hvordan vi bruker oljene i hverdagen, i matlaging, i drikkene våres, til å lage kremer, blandinger som gir bedre søvn med mere. Her inne er det også et søkefelt slik at du for eksempel kan søke ”søvn”, så får du opp alle tips for oljebruk mot bedre søvnkvalitet.

Kun fordeler ved medlemsskap

Det koster ingenting ekstra
Du får 25 % eller mer på alle kjøp
Du får veiledning og oppfølging av meg og Line Holdal
Du får tilgang til lukket medlemsgruppe
Du får frakten tilbakebetalt i oljepoeng som du kan kjøpe oljer for senere dersom du ønsker det

Det er 3 måter å bli medlem på:

1. FAMILY ESSENTIAL KIT – jeg valgte denne pakken, anbefales!

Som inneholder:
ZenGest, Lemon, Peppermint, Frankincense, Lavender, doTERRA On Guard, Oregano, Rosemary, Wild Orange, Kokosolje / Baseolje, Petal Diffuser, Veggie Caps.

Denne pakken koster ca 2700,- inkludert moms, toll og frakt. ( Frakt på 15 euro får du tilbake i oljepoeng som du får gratis oljer for neste gang).

Jeg valgte dette for her finner du alle de mest brukte og anvendelig oljene i ett sett, pluss at du får diffuser.

2. BASIC ESSENTIALS KIT

Som inneholder:
ZenGest, Lemon, Peppermint, Lavender, doTERRA On Guard, Wild Orange, Kokosolje / Baseolje.

Denne pakken koster ca 1500,- inkludert moms, toll og frakt. ( Frakt på 15 euro får du tilbake i oljepoeng som du får gratis oljer for neste gang).

3. IMMUNEBOOST KIT/ eller sette sammen en egen pakke til ca. 1000kr

Som inneholder oljene Grapefruit, Lemon og On Guard og baseolje

Pluss:
– On Guard (473 ml) Foaming Hand Wash
– On Guard Toothpaste (113 g)
– On Guard Beadlets (125g)
– On Guard Softgels (60 vegetarian softgels)

Pris for denne immuneboost pakken, ca 1250,- inkludert moms, toll og frakt. ( Frakt på 15 euro får du tilbake i oljepoeng som du får gratis oljer for neste gang).

Det siste må legges inn manuelt av meg, da det er et spesialtilbud. Jeg anbefaler Family Kit på det varmeste.

Oljenes egenskaper grovt forklart:

ZenGest – hjelper fordøyelsen

Lemon – rensende

Frankincense – cellefornying og fokus

Peppermint – for energi, bihuler, pusten og muskulære spenninger

Lavender – beroligende, for kommunikasjon og hjelper på søvnen

On Guard – stimulerer immunforsvaret og er veldig fin når man kjenner at man blir syk

Oregano – virus, sopp og bakteriedrepende

Rosemary – fokus, læring og transformasjon

Wild Orange – oppløftende, glede

Petal Diffuser – Jeg bruker den hver eneste dag når jeg er hjemme. Det er en liten sak du har kaldt vann i og blander inn noen dråper av oljene. Jeg velger etter gjøremål ila. dagen. For eksempel Frankinscense og Rosmarin når jeg jobber og studere (god for konsentrasjon og hukommelse.) Lavendel før jeg skal sove (for avslapning og god nattesøvn). Denne diffuseren sprer altså virkestoffene til oljene i luften du puster inn.

Hvis du ønsker å bestille oljene, skriv mailen din i kommentarfeltet eller send meg en mail: celine_kristine@hotmail.com

2 kommentarer

  1. Jeg har lyst å bestille oljene 🙂

    1. celineheldrup

      Hei 🙂 Så gøy! Jeg sender deg mail. Klem Celine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *