ETERISKE OLJER / hva er det, hvordan bruker jeg de, og hva koster de?

Som dere faste lesere vet så studerer jeg ernæringsterapi og er lidenskapelig opptatt av kvalitet og rene råvarer for en sunn og god helse. Til å starte med var jeg skeptisk til disse oljene, men etter å ha testet de litt av og på de første tre månedene, så fikk jeg virkelig kjent hvordan de fungerer på meg positivt, både kvaliteten og egenskapene. Siden har jeg brukt oljene aktivt og har de med meg hvor enn jeg skal. De er også så rene at de kan brukes innvortes.

Hvis du har gnidd et roseblad mellom fingrene, eller kjent duften på hendene etter du har skrelt en appelsin, da har du allerede prøvd kraften av eteriske oljer. Eteriske oljer er rett og slett destillerte planter i en flaske. Oljene er veldig potente, 50-70 ganger mer kraftfull enn urter, og 1 dråpe tilsvarer ca. 28 glass urte te. Jeg bruker dem daglig til å støtte alle systemene i kroppen min og for de rundt meg. Men også til naturlig hudpleie, rengjøring og for å påvirke meg følelsesmessig. For meg har oljene blitt helt essensielt for indre uro, fremme konsentrasjon og fokus under studier, støtte søvn, fordøyelsen og stive muskler. Jeg bruker de også for en oppkvikkende og energisk effekt.

Peppermynte har jeg stort sett med meg over alt . Den åpner opp luftveiene, fremmer energi og øker oksygenopptak. Sitron har jeg i drikkevannet mitt, den er rensende, basisk og støtter fordøyelsessystemet. Jeg har funnet en olje til alt.

Når du bestiller oljer blir du automatisk fordelskunde og får tilgang til en Facebook side der jeg og ernæringsterapeut Line Holdal deler mer om hvordan vi bruker oljene i hverdagen, i matlaging, i drikkene mine, til å lage kremer, blandinger som gir bedre søvn med mere. Her inne er det også et søkefelt slik at du for eksempel kan søke ”søvn”.

Fordelskunde:
Det koster ingenting ekstra
Du får din egen oljekonto og har 25 % – 30% rabatt på alle oljer
Du får veiledning og oppfølging av meg og Line Holdal dersom du ønsker.
Du får tilgang til lukket gruppe
Du får frakten tilbakebetalt i oljepoeng som du senere kan bruke til å kjøpe oljer for.

OLJEPAKKER & PRISER:

1. FAMILY ESSENTIAL KIT – jeg valgte denne pakken, anbefales!

Som inneholder:
ZenGest, Lemon, Peppermint, Frankincense, Lavender, On Guard, Oregano, Rosemary, Wild Orange, Kokosolje / Baseolje, Petal Diffuser, Veggie Caps/tomme kapsler.

Denne pakken koster ca 2700,- inkludert moms, toll og frakt. Frakt på 15 euro får du tilbake i oljepoeng som du kan kjøpe oljer for senere.

Jeg valgte dette fordi du får alle de mest brukte og anvendelig oljene i ett sett, pluss at du får diffuser.

2. BASIC ESSENTIALS KIT

Som inneholder:
ZenGest, Lemon, Peppermint, Lavender, doTERRA On Guard, Wild Orange, Kokosolje / Baseolje.

Denne pakken koster ca 1430,- inkludert moms, toll og frakt. Frakt på 15 euro får du tilbake i oljepoeng som du kan kjøpe oljer for senere.

3. SETTE SAMMEN EN EGEN PAKKE TIL 1000,- ELLER MER

Dersom du ønsker oljer for noen spesifikke formål eller plager så bare si fra så kan jeg finne passende oljer til dette og sende deg forslaget til pakke og pris 🙂

Jeg anbefaler Family Kit på det varmeste, og det var den jeg selv startet med <3 

Oljenes egenskaper grovt forklart:

ZenGest – En blanding av fenikkel, karve, ingefær, koriander, peppermynte og anis. Digestzen er spesifikt rettet for fordøyelsesproblemer. Den kan redusere oppblåsthet, gass, sporadiske fordøyelsesbesvær, kvalme pga. fordøyelsen, og bidra til å fordøye tunge måltider.

Lemon – Virker rensende, avgiftende og støtter fordøyelsen.

Frankincense – cellefornyende, demper smerte, støtter og styrker immunsystemet. Fremmer fokus og konsentrasjon. Virker pleiende og fornyende på huden. Frankincense roer ned nervesystemet og er super å bruke på kvelden for å fremme søvn sammen med Lavendel.

Peppermint – virker oppkvikkende & energisk, støtter luftveier, pusten, stive muskler og en virkningsfull olje mot hodepine.

Lavender – beroligende, roer ned tankespinn og stress, fremmer en god søvn. Virker pleiende på en tørr og irritert hodebunn. Dyp avspenning og støtter hodepine.

On Guard – stimulerer immunsystemet og er suveren når man kjenner seg syk. Naturens Antibac

Oregano – virus, sopp og bakteriedrepende

Rosemary – fokus, oppkvikkende, læring og konsentrasjon samtidig som den demper nervøsitet. Supert å bruke under studier, jobb, foredrag etc. Min favoritt er en kombinasjon av Peppermynte, Rosmarin og Frankincense som alle fremmer fokus og konsentrasjon.

Wild Orange – Full av antioksidanter. Påvirker humøret positivt gjennom receptorer i hjernen: oppløftende, glede

Fraksjonert kokosolje – Når du skal smøre oljer på huden må du blande ut med en base olje (ren olje som mandelolje, argan olje etc.) Denne bruker jeg sammen med eteriske oljer for å smøre på huden

Veggie caps – Dette er tomme kapsler. Du legger til noen dråper eterisk olje, fyller resten med fraksjonert kokosolje og tas innvortes.

Diffuser – Jeg bruker den hver eneste dag. Det er en beholder du har kaldt vann i og blander inn noen dråper av oljene. Jeg velger etter gjøremål ila. dagen. For eksempel Frankincense og Rosmarin når jeg jobber og studere (god for konsentrasjon og fokus.) Lavendel før jeg skal sove (for avslapning og god nattesøvn.) Denne diffuseren sprer altså virkestoffene til oljene i luften du puster inn.

Hvis du ønsker å bestille oljene, skriv mailen din i kommentarfeltet eller send meg en mail: celine_kristine@hotmail.com

4 kommentarer

  1. Jeg har lyst å bestille oljene 🙂

    1. celineheldrup

      Hei 🙂 Så gøy! Jeg sender deg mail. Klem Celine

  2. Hei 😊 send meg gjerne en mail med mer info og hvordan jeg evt kan bestille 🙂

  3. Hørtes veldig kjekt ut da eg har mange helse problemer., Men igjen med EM ennå sykere mann har vi isje råd.,kansje en annen gang elr ett produkt omgangen ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *