Hjemmelaget tørrshampo på 1-2-3

Jeg er stor fan av enkle oppskrifter med varer som er lett tilgjengelig. Jeg har mikset frem min egen tørrshampo som jeg personlig synes er mye, mye bedre enn alle andre jeg har prøvd før. Og i motsetning til tørrshampo fra butikkene så får jeg et 100% naturlig, rent produkt uten tilsetningsstoffer. Det er også mye billigere, men best av alt er at det lukter så utrolig godt!

2 ss. bakepulver
1 ss. rå kakaopulver
5 dråper lavendel
3 dråper peppermynte
3 dråper rosmarin

Bland sammen i en liten tom boks eller lignende. Denne fargen blender fint inn til både meg med mørk blondt hår og lys blondt. Du kan justere fargen etter din hårfarge med mer eller mindre kakaopulver. Fordel utover i håret med en sminkebørste.

Bonus er at disse oljene og rå kakao har masse gode egenskaper som gjør helsen godt <3

DoTERRA Lavendel er bra mot en irritert, kløende hodebunn, og håravfall
DoTERRA Peppermynte gir energi og legger igjen en skikkelig frisk duft fra håret
DoTERRA Rosmarin er super for hår generelt, men spesielt for en fet hodebunn og håravfall

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *