Hjemmelaget Majones & Basilikumpesto

HJEMMELAGET MAJONES

2 eggeplommer
2 båter ferskpresset sitron
1/2 ss hvitvinseddik
1/2 ss dijonsennep
2,5 dl rapsolje
Litt salt

– Alt må være romtemperatur!
– Ha alle ingrediensene unntatt rapsolje i en høy smal beholder
– Miks sammen med en stavmikser og hell oljen litt og litt oppi mens du mikser.
– Spe på med litt vann dersom majonesen blir for tykk
– Oppbevares i kjøleskapet

HJEMMELAGET BASILIKUM PESTO

1 Basilikumplante
1/5 dl Extra virgin olivenolje
3 fedd hvitløk
Saften fra 3 sitronbåter
Litt salt

– Klipp av alle bladene på planten
– Miks alle ingrediensene med en stavmikser
– Oppbevares i kjøleskapet

Pestoen er inspirert av en oppskrift på vårt detox kurs, laget av LILALIFE

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *