JORDBÆR & BLÅBÆR ISKREM!

FOR en frisk iskrem!! Passe søt, fruktig og sur, akkurat sånn jeg liker det. Her snakker vi antioksidanter og kun søtet med litt kokosblomstsukker. Mmmm…

DETTE TRENGER DU: 

100g. blåbær
100g. Jordbær
320g. Fullfett gresk yoghurt
40 g. fullfett kokosmelk
1 Sitron
3 ss. Kokosblomstsukker

SLIK GJØR DU 

– Ha blåbær, 100g gresk yoghurt, saften av to sitronbåter (ca. 2 ss sitronsaft) og 1 ss. kokosblomstsukker i en blender eller foodprosessor. Gjøres til alt er mikset godt sammen. Ta så over i en beholder.

– Gjenta samme prosess bare med jordbær istedenfor blåbær. Husk å ha i separerte beholdere slik at de ikke blandes

– Ha 120g. Gresk yoghurt, 40 g. kokosblomstsukker, saften av to sitronbåter (ca. 2 ss. sitronsaft) og 1 ss. kokosblomstsukker i en blender eller foodprosessor.

– Fordel alle tre blandingene over i iskremformer. Start med blåbær miksen, så den hvite blandingen, så jordbær blandingen. Legg i fryseren med en gang og vent en times tid til det har stivnet helt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *