PIZZA PÅ 1-2-3!

Digger den! Jeg liker at ting går raskt, og denne lager jeg på null-komma-niks 😉 Jeg har enda ikke tatt meg tålmodigheten til å lage glutenfri, hjemmelaget pizzabunn, men jeg lover at det kommer etterhvert. Og det må da være lov med en liten quick-fix, selv for en matblogger 😉

2 SMÅ PIZZA
Økologisk kjøttdeig
Hvit geitost (ser ut til at vi fordøyer denne bedre enn vanlig ost)
1 boks tomatpure
Ruccula
2 avokado
1 pakke BFree, glutenfri (eller hjemmelaget pizzabunn som seff er det beste)
1 dråper Oregano eterisk olje, eller 1 ss. oreganokrydder
2 dråper Rosmarin, eller rosmarinkrydder
Salt & pepper
Kokosolje eller meierismør til steking

– Stek kjøttdeig i kokosolje eller meierismør. Ha i 3 ss. tomatpure, oregano, rosmarin, salt og pepper.
– Mos avokado med en gaffel og tilsett salt & pepper
– Rasp ost
– Smør over et tynt lag tomatpure på to stk BFree wraps
– Smør på avokado mos
– Ha over et godt lag ruccula
– Fordel kjøttdeig over de to wrapsene
– Ha over et godt lag med raspet ost
– Stek i ovnen på 160 grader i noen minutter, kun for at osten skal smelte

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *