MINE TRE BESTE SØVNTIPS

En god nattesøvn er helt avgjørende for en god helse, det er da kroppen bygger seg opp, reparerer, styrker immunforsvaret og hjernen kan opprettholde en god hukommelse og intelligens. Her er mine topp 3 beste søvntips som fungerer best på meg selv for tiden <3

TART CHERRY 

Dette er en spesiell type kirsebær som er proppfull av kraftige antioksidanter. Det ligger en del studier ute på akkurat denne typen kirsebær i sammenheng med søvn:

 • Den inneholder melatonin som bidrar til å få i gang biorytmen på søvnen vår. Med det mener jeg den naturlige rytmen som gjør oss søvnig på kvelden og våken på morgenen. Melatonin forbedrer også søvnkvaliteten vår og er et søvnhormon vi naturlig har i kroppen, men som det blir mindre av med alderen og ved å forstyrre søvnrytmen vår slik som: legge seg på feil tidspunkt, koffeinholdig drikke på kvelden osv.
 • Den inneholder kraftige antioksidanter og fytokjemikalier som booster immunforsvaret vårt

ETERISKE OLJER, DOTERRA

 • DIFFUSER:
  2 dr. Frankincense
  2 dr. Lavendel
  Ha i diffuser på soverommet en liten stund før du skal sove
 • Jeg har diverse roende søvn oljer med på soverommet når jeg skal legge meg og velger to forskjellige oljer hver kveld som jeg smører på tinningen, under bena, på hjertet, pulsområder, bak nakken.1-2 dråper i håndflaten med ønsket mengde kokosolje.
 • Noen søvn favoritter:
  Lavendel
  Frankincense
  YlangYlang
  Cedarwood
  Vetiver
  Serenety eterisk olje

SERENETY SOFTGELS

Inneholder:

 • Lavendel, Chamomile, Lemon Balm, Pasjonsblomst og L-Theanine. En naturlig sammensetning av planteekstrakter som roer ned tankespinn og fremmer en dyp søvn
 • Jeg bruker den i perioder med dårlig søvn

2 kommentarer

 1. Hvor kjøper jeg Tart Cherry? Som lager melotonin? Tusen takk fpr alt du deler fine du-superflink er du 🙂

  1. celineheldrup

   Hei 🙂 Tusen takk, så hyggelig å høre! Tart Cherry får du kjøpt på vanlig helsekost butikk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *