Personvernerklæring

1. Når samler Celine Heldrup inn personopplysninger?

Jeg behandler i hovedsak opplysninger som du har gitt til meg for en av disse årsakene:

  • Du abonnerer på nyhetsbrev
  • Du har meldt deg inn i en konkurranse
  • Du har meldt deg på et kurs eller et seminar
  • Du har lagt deg til for gratis informasjon slik som E-bøker
  • Du har blitt medlem i doTERRA gjennom Celine Heldrup

Jeg får også opplysninger indirekte av følgende årsaker:

  • Gjennom et påmeldingsskjema med programmet Mailchimp som går innenfor GDPR. Der har du fylt inn navn, E-post og godtatt vilkårene

Innsyn i egne opplysninger

Du kan be om en kopi av alle opplysninger jeg behandler om deg.

Korrigering av personopplysninger

Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.

Sletting av personopplysninger

Du kan slutte å abonnere når som helst ved å klikke på linken i bunnteksten på mailene mine.

3. Hva registreres når du bruker nettsiden vår?

Når du besøker linken til påmeldingsskjema av programmet Mailchimp, registrerer du ditt navn, E-post og godtar vilkårene. Formålet med dette er for at jeg skal sende deg informasjon, inspirasjon og tilbud gjennom markedsføring til din E-post.

Kamera i porttelefon

Ved inngangspartiet på gateplan hos Datatilsynets er det montert et kamera med mikrofon. De aktiveres når man ringer på dørklokka. Bildet av inngangspartiet vises i sanntid og har ikke opptaksmulighet.

Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 f), som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å vareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den berettigede interessen er å sikre tilgangen til Datatilsynets lokaler.

Abonnere på nyhetsbrev

Celine Heldrup sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet inneholder informasjon, inspirasjon, og tilbud innenfor eteriske oljer, ernæring og en helhetlig livsstil.

For at jeg skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse. E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev og tilbud.

E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan slutte å abonnere når som helst ved å klikke på linken i bunnteksten på mailene mine.

Hvem er jeg

Min nettstedsadresse er: https://www.celineheldrup.no
Min Facebook side, offentlig: https://www.facebook.com/celineheldrup.no/
Min Facebook side, lukket: https://www.facebook.com/groups/529425504105715/
Min Instagram adresse: https://www.instagram.com/celineheldrup/

Hvilke personopplysninger jeg samler inn og hvorfor vi samler jeg inn

Kontaktskjemaer

Her fyller du inn E-post adresse, fornavn og godtar vilkårene. Dette er informasjonen jeg sitter meg.

Informasjonskapsler

Hvis du fyller inn skjemaet for mail listen, får jeg info om ditt fornavn, e-post og godtagelse av personvernerklæring. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Analyse

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger jeg har om deg

Hvis du har fylt ut din informasjon på mail listen (via Mailchimp), kan du be om å få personopplysningene jeg har om deg. Dette omfatter all data du har gitt meg. Du kan også be om at jeg sletter alle personopplysninger jeg har om deg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *