BURGER BRØD & DRESSING, melkefritt og glutenfritt!

Her kommer enda en oppskrift på glutenfritt burgerbrød og kokosnøtt dressing. Brødet er en favoritt her i hus, og restene forsvinner raskt med masse smør og et godt pålegg 😉  For deg på lavkarbo, så har jeg laget en oppskrift tidligere basert på egg og philadelphiaost, TRYKK HER for oppskrift.

DETTE TRENGER DU – 4 brød

50 g. Jyttemel
100 g. Kikertmel
110 g. Bokhvetemel
1 ss. Bakepulver
1 ss. Fiberhusk
2 Egg
2 ss. Kokosmelk
2 dl. Vann

1. Sett ovnen på 175 grader
2. Bland først sammen de tørre ingrediensene, deretter egg, kokosmelk og vann
3. La svelle 10 minutter før du deler til 4 burgerbrød.  Om det er nødvendig tilsetter du litt ekstra mel i deigen og bruker mel til utbaking.
4. Legg de på en panne med bakepapir. Pensle overflaten med egg.
5. Stek midt i ovnen i 20-25 minutter, avkjøl på rist.

COCONUT DIP

2 ss. Dijonsennep
300 ml. kokoskrem (uten tilsetningsstoffer)
Oregano
Salt & Pepper
Hvitløkpulver

– Kokoskrem er den harde delen som kommer når du setter kokosmelken i kjøleskap.
– Bland alt sammen, og voila! Du har en super digg hamburgerdressing

Oppskrift på hjemmelaget burgere, TRYKK HER (skroll litt nedover.)

Toppes med Reddikspirer og Ruccula

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *