Myke hverdagsbrownies på 1-2-3!

Er du en sjokolade elsker som meg?

Jeg spiser det så og si hver dag med god samvittighet! Jeg lager mine egne typer som er fri for melk, gluten, sukker, soya… Og det smaker nydelig!

Visste du at rå kakao er proppfull av antioksidanter? Og stimulerer vårt lykkehormon, som er supert når vi føler oss nedstemt. Tro det eller ei så inneholder kakao også stoffer som hemmer bakterievekst i munnen! 

Dette trenger du:

150 g. Saftige dadler
70 g. Valgfrie nøtter
30 g. Rå kakaopulver
1 ts. Himalayasalt

– Sett ovnen på 160 grader. Miks sammen ingrediensene i en kraftig blender eller foodprosessor i ca. 2 min til nøttene begynner å slippe ut fett.

– Del deigen i 6 deler (se bilde) og fordel utover på en stekepanne med bakepapir

– Stek i ovnen 15-20 min. De skal være litt stekt i kantene. Avkjøl på rist og oppbevares i kjøleskapet i minst 1 uke.

Oppskrift inspirert fra Linda Stuhaug <3  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *