Julegaver med mening <3

[Inneholder reklame] I år får alle doterra gaver fra meg til jul, det finnes faktisk noe for alle og enhver. Det føles så godt å gi noe som gjør så mye bra til helsen! Og ikke minst oljene som går til gode formål (se under), slik som HEALING HANDS (trykk). Her er noen tips:
herb BEAUTIFUL… Dette armbåndet er pakket i en lerretspose av naturlig bark fra Mutuba-treet, tradisjonelt brukt i århundrer i Uganda for klær, myggskjermer og sengetøy.  Armbåndene er laget av naturlige grå perler, tradisjonelt kjent som “lykkefrø”, farget leire som unikt formes til perler, og vulkanske perler som kan infunderes med din favoritt olje.
herb SERENETY SETT FOR EN GOD SØVN 

herb HOPE TOUCH – Denne lukter helt himmelsk, med ylang ylang, bergamott, frankincense og vanilje. All inntekt fra denne oljen går til HEALING HANDS FOUNDATION for å hjelpe barn rundt i verden som blant annet har vært utsatt for sexhandel.

herb Holiday Joy med diffuser som sprer virkestoffene ut i rommet – dufter av alle tradisjonelle innomhus juleaktiviteter, julebakst og god, gammeldags jul. Inneholder appelsin, muskat, furu, kanel og vanilje.

For bestilling, send meg en mail her: helse@celineheldrup.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *