Laks med grønnkålchips og basilikumpesto!

Dette trenger du til 2 personer:

2 laksefileter
Grønnkålchips
2 Gulrøtter
Brokkoli
Rødkål
Meierismør
2 sitronbåter
Himalayasalt

Basilikumpesto:
1 basilikum plante
1 dl. Extra Virgin olivenolje
Saften av 3 sitronbåter
3 fedd hvitløk
Litt salt

– Ha over salt på laksen og bak i ovnen
– Kok brokkoli og rasp gulerøttene
– Finhakk løken. Riv av bladene fra stilkene på grønnkålen. Bladene rives til små biter og stekes i masse smør og litt salt til noe av grønnkålen blir sprø
– Ha basilikumpesto over laksen

BASILIKUMPESTO: Riv av all basilikumen fra planten, og ha alle ingrediensene i et høyt glass. Miks med en håndmikser.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *