Celine’s frokost oppskrift!

Mitt første måltid på dagen er favoritten hos meg, og da jeg bruker mest tid på matlaging. Jeg spiser når jeg er sulten, og som regel er det utover dagen rundt 12-tiden. Da har jeg mest matlyst, ikke tidlig på morningen eller på kvelden. Jeg går naturlig på periodisk faste gjennom vinteren, mens sommeren har jeg mer matlyst tidligere på morningen og senere på kvelden. Altså: lytter til kroppen og kjenner hva den trives med! Hvis du lurer på hva periodisk faste er så kommer det et innlegg om det denne uken 🙂

Celine’s frokost oppskrift

– 2 egg
– Rødløk
– Spirer
– Raspet gulrøtter
– Salt, Pepper, Rosmarin & Basilikum
– 2 store ss. kokosolje eller meieri smør til å steke rødløken og egg
– Surkål

– Kokosyoghurt, oppskrift HER 
– Musli, oppskrift HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *