Oppskriften på lykke er det bare du som har

Det er litt utrolig å tenke på hvor seriøse vi kan velge å være på livet, så seriøse at vi prøver å være noen vi ikke er. Og du er sikkert lei av å høre meg snakke om dette, men samfunnets mal🙆‍♀

Forventning som vi selv påfører oss, det er kun deg. Og selvom du i hode ditt har tatt en beslutning på hvem du skal være utifra det du tenker er nødvendig – kanskje med påvirkning fra nære relasjoner så er det faktisk kun deg som kan stoppe opp, ta egne avgjørelser og velge å leve et liv du elsker💛

Hvor du helt uredd viser hvem du egentlig er, din personlighet, utseende og tanker, for de teller de også  <3

Du blir ikke lykkeligere av å fikse på utseende, kroppen, «slankemat», utdanning +++ med mindre det er av ditt eget valg. Og ikke en beslutning du tar pga sjalusi, forventninger eller enda et desperat forsøk på å falle innenfor de fire veggene som godkjenner deg som person .

Du vil finne de rette menneskene rundt deg og et liv du trives i og våkner opp til med et smil, alle dagene du velger å være deg og vise hvem du egentlig er

Jeg faller ofte utenfor «rytmen» selv, og det er faktisk tøft å ikke alltid føle seg som en del av alle, annerledes, men samtidig så mye mer personlighet, kjærlighet og ærlighet på alle valgene og personene vi møter på når du velger å være deg 🌟

Er du klar for å bli med i oljegjengen vår med Family- eller Basic Kit, så får du tilgang på min Masterclass i eteriske oljer på søndag slik at du allerede etter webinaret får det inn som en del av din daglige rutine med et renere liv <3

Jeg kan hjelpe deg om du trenger veiledning og hjelp til å finne de rette oljene for deg, bare send meg en melding så finner vi en dag å treffes på fysisk eller gjennom internett. Hvis ikke kan du lese og bestille HER selv.

Vi går også gjennom mange andre spennende temaer i medlemsgruppen vår om oljene, som:

Stoffskifte plager
Søtsug og overvekt + undervekt
Forkjølelser & sesongen for å styrke immunsystemet
Hårrutiner & naturlig skjønnhet
Parfymeguiden med oljer
Hjerne helse
+++

    Er du fortsatt i tenkteboksen…    
Så er du hjertelig velkommen til et gratis webinar om eteriske oljer torsdag 26.September om hvordan bli med i oljefamilien vår med steget inn i en naturlig livsstil med disse plante- og urteekstraktene ♥
 
Noe av det som jeg har begynt å interessere meg for i senere tid er hvordan oljene påvirker oss psykisk. For alle oljene har både en fysisk og psykisk del, men jeg har brukt lang til på å lese meg opp på den emosjonelle biten siden jeg selv ikke forstod hvordan det var mulig før. Dette skal jeg også dele med deg på webinaret

Jeg kommer til å gå gjennom hvordan de faktisk påvirker kroppen vår og støtter helsen, for det er ikke alltid like enkelt å forstå. Jeg går i dyben om hvordan oljene støtter til et renere liv, mindre giftstoffer, fordøyelsen, søvn, immunsystemet, indre uro & engstelse som tidligere kanskje var min aller største helseutfordring🌸

Nå i September får du også med Salubelle oljen gratis som i seg selv er verdt 1300,- og er en helt spesiell & unik olje jeg skal fortelle deg om.

HER er link til webinaret, og meld deg inn i DENNE gruppen for å kunne delta – hvis ikke kommer det opp at eventet ikke er tilgjengelig. 

Ses vi der? 😍

Ha en god onsdag<3

 

Verdifullt, viktig og bra for både deg & bonden

I sommer var jeg i Farsund på Sørlandet. Og som jeg elsker livet på landet med 👇

Barbente føtter
Sjøen og saltvann 
Vind og norsk sommervær – ja jeg syns faktisk det har sin sjarm og liker variasjonen
Ingen biler eller trafikk, bare dyrelyder. Det flyr ofte flere havørner over oss, og lille Noxy hunden vår på 2 kg har vi måttet tatt inn to ganger nå fordi de begynner å sirkle rundt henne. Det er ganske utrolig!
Elsker at det fortsatt er bier og humler rundt oss, de må vi ta vare på <3

Naturlig D vitamin fra solen, er det så viktig?
Og selvfølgelig følelsen av å sitte ute å jobbe i solen med en god dose naturlig D vitamin fra solen! Det begynner å vise seg mer og mer i forskning nå at D vitamin som kosttilskudd ikke fungerer på samme måte som naturlig fra solen. Sjekk gjerne magnesiumprotokollen for mer info her. Naturlig D vitamin får du når solen står rett opp (midt på dagen), uten skyer foran seg, og uten solkrem på kroppen. Sitter du i solen alt fra 15-40 min uten solkrem før du går i skyggen eller tar på deg, så har du fått i deg mer enn bra nok av en dose med D vit. Jeg sier 15-40 minutter fordi det avhenger av din hudtype og hvor godt du tåler solen, du skal selvfølgelig ikke bli rød eller brent.

Verdifullt, viktig og bra for både deg og bonden    
Å se bønder her i Farsund som behandler dyrene sine bra og har store områder å gresse på, varmer hjertet mitt. Så viktig å støtte de som gjør akkurat dette, fordi det er ikke lett å være bonde idag med så stor konkurrenter og en lønning som ikke akkurat er noe å skryte av. Planen var å kjøpe med meg grønnsaker og kjøtt rett fra bonden før jeg dro hjem, men det rakk jeg ikke. Kjøper du direkte fra bonden støtter du dem direkte uten mellomledd, og du vet hva de har matet dyrene med og hvordan de blir behandlet <3 Begge så viktig for oss.

Er du i Oslo eller andre storbyer, finn rekoringen på Facebook i ditt område, da samles alle bønder som bryr seg om akkurat dette 1 gang i uken. Du får svar på alt du måtte lure på, du støtter dem OG du kan kjøpe hele dyr også med ben + organer som gjør at du får utnyttet alt. Ben kan du koke kraft med, noe som er så utrolig næringsrikt og «medisin» for fordøyelsen. Mens organer som lever kan du lage leverpostei av og du får samtidig en skikkelig boost med naturlig multi vitamin/mineraler og fett som gjør kroppen glad og deg mett. Pluss at du sparer penger på det fremfor økologisk fra matbutikken 🙂 I Oslo er det to Facebook grupper det er fint å melde seg inn i: Rekoringen Bygdøy og Reko-ringen Sandvika

Fortsatt god sommer til deg << Test Fornavn >>!

Klem fra Celine <3

 

Tacofredag med en vri

Goood fredag!

Jeg vil gjerne dele en tacooppskrift med deg som gjør magen glad og ikke får blodsukkeret til himmels.

Der har du egentlig den viktigste hemmeligheten for starten på et optimalt kosthold og en glad kropp!

Her er alle tegn på et ustabilt blodsukker:
– Trøtt/sliten etter et måltid
– Et ustabilt energinivå (masse energi før du daler til bunns)
– Tung/stinn i magen
– Humørsvingninger
– Fettlagring og sliter med vektnedgang
– Blir fort sulten igjen etter et måltid og føler deg ikke ordentlig mett.
– Søtsug

En viktig huskeregel er å spise mat laget fra bunnen av og som du klarer å se hva er. Det er først og fremst prosessert mat som forstyrrer det hele, altså mat som har blitt til gjennom en maskin og ikke er naturlig. Som for eksempel moderne hvete/gluten (brødmat.)

   Tacofredag med en vri:   

Kjøttdeig & økologisk tacokrydder stekt i masse kokosolje .

Løk lett stekt på lav varme med kokosolje (lettere for fordøyelsen når den er litt varmebehandlet) .

Masse grønne bladgrønnsaker. Ruccula er favoritten, dess mørkere farge, gir mer bitterstoffer som hjelper fordøyelsen å bryte ned maten. Skylder alltid godt før bruk, selvom det er økologisk kan det være noen sprøytemiddelrester .

Tomat & paprika for mer farger og antioksidanter

Kikerter som jeg også vasker godt i vann pga. Antinæringstoffer som kan hemme opptak av viktige mineraler

Avokado for gode fettkilder som metter, øker opptaket av vitaminer fra salaten og ikke påvirker blodsukkeret

Eventuelt nachos, seterrømme og ost

Vi dropper alltid tacolefsene som får blodsukkeret til å stige og magen urolig

Denne er bare så god og vi koser oss alltid masse med denne <3

 

Hjertebank & svimmel i sommervarmen? Her har du oppskriften

Her har du en søt, syrlig og crunchy summerbowl som er super i sommervarmen med mye elektrolytter som vi ofte får mangel på ved svette, mye trening, diare, blodmangel eller stress. Denne blandingen inneholder mye av elektrolytten potassium. Mangel på dette kjennetegnes ved muskelkramper og svakhet, energimangel, hjertebank, nummenhet, tungpusten eller svimmel.

VANNMELON 
– Inneholder 92 % vann som er supert i varmen hvor vi ofte får i oss for lite av dette
– Elektrolytt: – Potassium som er en super støtte på blodtrykk, hjerte og muskler

LIME
– Mye antioksidanter og C vitamin som er nødvendig for kollagen produktsjonen i blant annet huden vår.
– Støtter nyrene og urinveiene
– Inneholder også potassium

– Støtter fordøyelsen og stimulerer magesyre som hjelper å nedbryte maten. Plages du med reflux, sure oppstøt eller tung i magen etter et måltid kan det være en fin støtte med 2 ts fersk limejuice i lunkent vann 30 min før måltid.

MYNTE
– Støtter fordøyelsen, spesielt i forbindelse med kramper og oppblåst. Aller best effekt sammen med peppermynte eterisk olje

Peppermynte olje
– I tillegg til egenskapene nevnt over under mynten, er det også en avkjølende olje som gir en super frisk mynte smak. 1-2 dråper er mer enn nok og 1 dråpe tilsvarer ca. 28 glass med urtete

Sitron olje
– Husk at oljene har en annen struktur enn fersk, samme gjelder sitronolje som er hentet fra sitronskallet. Proppet full med antioksidanter og en flaske tilsvarer ca. 45 sitroner

Vill Appelsin olje
– Også mye antioksidanter, smaker nydelig og støtter hjertebank

MCT OLJE
– Går direkte til cellene uten å nedbrytes først slik andre fettkilder vanligvis gjør i kroppen. Derfor kan MCT olje gi en rask energi og utskille metthetshormonet vårt som gjør måltidet mer mektig

– Denne oljen smaker ingenting, derfor supert å ha til bær, frukt og andre blandinger der du ikke ønsker smak. Fett er alltid viktig å ha med for å øke tilgjengeligheten av næringsstoffer i maten. Denne syrlige summerbowlen inneholder fettløselige vitaminer som er avhengig av fett for best mulig opptak i kroppen.

Her har du oppskriften:

 

Detox kaffe, 2 varianter

Denne er spesielt for deg som føler deg stresset, typ hyperaktiv, høy puls, skjelvinger og urolig mage. Og spesielt om dette skjer etter du har drukket en kopp kaffe, da er det et tegn på at du ikke tåler mengdene du drikker. Kanskje skjer det allerede etter en kopp, eller kanskje 2-3 kopper? Da vet du at det er grensen din akkurat nå. Er du i stresset periode kan kroppen reagere og raskere få reaksjon på kaffe som gjør at det kanskje kommer allerede etter en kopp. Kjenner du deg igjen her?

Denne oppskriften er laget på løvetann pulver fra iherb.com som heter Dandyblend. Løvetann er en urt rik på mineraler, vitaminer og kan øke utskillelse av giftstoffer i kroppen via lever og nyrer. Den inneholder også bitterstoffer som støtter fordøyelsen og gjør det lettere å bryte ned et måltid.

VARM KAFFE

1/4 del kopp med kokende vann (eller et «shotteglass»)
1 hel kopp mandelmelk
1 ss kokosolje
1 ss Collagen
1-2 ss. Dandyblend (smak deg frem til ønsket kaffesmak)

Slik gjør du:

– Varm opp mandlemelken
– Ha alt i et Norgesglass eller annet høyt glass og miks sammen med en stavmikser.
– Ta alt over i et glass

ISKAFFE

2 store glass
4 isbiter
2 dråper doTERRA Kanel (kan sløyfes)
2 ss. Collagen
2 ss. MCT olje
3-4 ss Dandyblend
2 glass/kopper med mandelmelk

Slik gjør du: 

Ha alt i en blender og miks det sammen. Ha det over i to glass

 

Kokosolje, 11 tips & triks!

Kokosolje er en av mine store favoritter her i huset, og inneholder både laurinsyre og kprylsyre som har mange gode egenskaper – spesielt på immunsystemet vårt. En super støtte på hormonbalansen, blodsukkeret og metthetsfølelsen <3

 1. 1-2 ts. I KAFFE
  Hvis du i tillegg mikser det sammen med stavmikser eller en visp, så vil du få en mer kremet konsistens og jeg kjenner da hvertfall ikke noe særlig til kokossmaken, bare en ekstra god kaffe! Det gjøre kaffen mer mettende og holde energien gående lenger
  .
  .
 2. 1 ss. I SMOOTHIE
  Da vil du øke næringsinnholdet i smoothien fordi fettløselige vitaminer fra smoothie blandingen er avhengig av fett for best opptak i kroppen..
 3. TIL STEKING
  Det er kun mettet fett som kokosolje og meierismør, som tåler høy varme som skjer under steking. Enumettet fett som olivenolje og rapsolje tåler varme til maks 160 grader før de harskner (fettsyren blir ødelagt, ikke særlig gunstig å få det i seg da.) Mens flerumettet fett som solsikkeolje og linfrø tåler verken sol, varme eller oksygen før de harskner. Så bruk kun dette til å ha over kalde salater etc.
  .
 4. OILPULLING
  1 ss med kokosolje i munnen, skyll det rundt så lenge du orker før du spytter det ut i do. Oljen har antibakterielle egenskaper som renser munnen og kan være til støtte for naturlig tannbleking. I Ayurvedisk medisin bruker de oljen som en detox
  .
 5. STREKKMERKER eller ARR
  Smør på huden som en kroppsolje, den kan bidra til å støtte + bygge opp huden. Men dette er individuelt utfri hudtypen din, for noe fungerer det suverent, for andre gjør det ikke.
  .
 6. BAKTERIEOVERVEKST
  I underlivet, fordøyelsen eller hodebunnen. Sliter du med dette er det en super støtte å ta oljen innvortes og har du mye køe eller andre symptomer nedentil er den også god å smøre direkte på.
  .
 7. TØRR, KØENDE eller IRRITERT HUD
  Da er kokosolje gull å bruke på disse hudområdene. Både pga. dens antibakterielle egenskaper, men også fordi den er tjukk og vil gi god fuktighet til huden.
  .
 8. SOLBRENT
  Denne oljen har jeg brukt mye i kombinasjon med lavendel og frankincense som en aftersun. Fordi den støtter reparasjon av huden. Den har faktisk litt solfaktor i seg også, men dette er lite – rundt 4-7 spf
  .
 9. AFTERSHAVE
  Erstatt hudprodukter full av kunstige stoffer, med helt ren og naturlig kokosolje som du jo også kan spise! Huden er vårt største organ, og det vi putter på den vil også absorbere inn i blodbanen vår. Min gylne regel her er at alt jeg smører på huden, skal også være noe jeg selv kan spise. Dessuten er oljen så god som aftershave på både irritert hud og gir mye fuktighet. Du kan smøre oljer absolutt alle steder på kroppen – også intimsonene
  .
 10. ØYE- & SMINKEFJERNER
  Igjen så er dette noe som fungerer suverent på noen, mens på andre ikke så bra. Vask ansiktet først, så ta en litt fuktig varm klut med kokosolje på og smør det utover ansiktet mens du fjerner sminken. Så vasker du det bort. Sliter du med tørr hud i ansiktet vil du også kjenne at denne gir en fuktighet, selv etter du har vasket det bort <3
  .
 11. HÅROLJE
  Har du flisete tupper, eller tørt hår så er denne helt genial å smøre i hårtuppene for mer glans og fylde <3
 

Toppturer med kurs! Er du med?

En helse på topp kommer ikke av seg selv, og du er nødt til å ta i et tak for å gjøre en forandring i livet du lever for å løsne opp i selve årsaken til plagene dine. Det er da du vil få langvarige resultater. En sunn helse er ikke bare en quick fix, men det er helheten – en livsstil og det du gjør hver dag!🌿

Så om du har vært med på utfordringene, så er hele hemmeligheten å faktisk innføre det i din daglige rutine.

Siden jeg er på toppturbølgen nå har jeg også flere arrangementer i Juni hvor vi skal på en topptur (for alle), med kurs på toppen, tema:  Steget inn i en naturlig livsstil

Og du er hjertelig velkommen til å være med

OsloTopptur til Vettakollen 30.Juni: Fullt

LarvikTopptur til Oseberget 4.Juni (tirsdag): Fullt

Gjøvik, Oppland. Topptur til Hovdetoppen 23.Juni: Fullt

OsloFrogner tirsdag 11.Juni: Fullt

 

Vill Appelsin når du tviler på deg selv <3

Som jeg skrev i sist innlegg her så tok det meg ett halvt år før jeg forstod hvorfor og hvordan oljer kan støtte oss emosjonelt. Noe jeg i starten synes hørtes veldig merkelig ut før jeg dypdykket inn i dette.  Vill appelsin er ingen unntak, og har noen støttende egenskaper rundt egenkjærlighet  <3

Den støtter deg til å gi slipp på frykt, nervøsitet og troen om at du ikke er god nok.  Den støtter deg i å tenke stort og finne lekenheten og humoren i deg, spesielt om du er overseriøs (f.eks. jobber hele tiden) og ofte kjenner på misunnelse fra andre.

 

Følelser, hjernen & oljenes kraft

Jeg husker første gang jeg hørte om at disse eteriske oljene kan støtte den emosjonelle delen av oss. Det hørtes bare så merkelig ut, og det tok meg et halvt år med spørsmålstegn og en dypdykk i kjemien på oljene før jeg begynte å forstå hvordan dette har seg. Og nå bruker jeg de daglig for å støtte nettopp dette – humøret, følelser, mot, motivasjon, støtte til å finne min indre styrke, stole på meg selv og tørre å leve meg uten å bli påvirket av samfunnets mal eller «hva alle andre tenker om meg» (som vi ofte har et bilde av i hodet vårt.)

Så jeg har dypdykket inn i akkurat dette, for å finne svaret på det som var min skepsis i hvordan de kunne påvirke følelsene mine. Og utifra artikler og studier jeg har lest på, har du en kort og veldig enkel forklaring/oppsummering her:

1. Vi åpner flasken og lukter inn oljen som har flyktige molekyler. Og disse molekylene fanges av olfaktoriske celler i nesehulen

2. Festes på receptorer og sendes videre til det limbiske systemet i hjernen vår

3. Impulsene sendes videre til fem forskjellige funksjoner, deriblant følelser, minnet vårt og der vi lagrer og frigjør traumer

4. Slik ser oljene ut til å påvirke oss emosjonelt

Opplevelser og tøffe situasjoner fra fortiden er noe som kan ligge inne i kroppen vår, nesten som en svart stein som ligger å gnager. Etterhvert kan dette i seg selv svekke immunsystemet og andre viktige systemer ettersom årene går. Det kan være følelser som ligger helt ned i spedbarnsalderen, som har festet seg i kroppen din og ligger der som en belastning. Og ofte så vet vi ikke selv at vi har noe vondt i oss som gjør at vi for eksempel bevisst unngår noen type mennesker, eller kanskje har du en opplevelse fra fortiden hvor du ble holdt under vann og på grunn av dette så er du til den dag idag redd for sjø og bølger?

Natten og mørket når jeg er alene hjemme, har vært en tøff håndtering for meg. Jeg tror problemet dukket opp i Stavanger når jeg studerte sykepleien, helsen min var veldig dårlig på den tiden, med ubalanser i nevrotransmitterne i hjernen som blant annet utløser angst. jeg fikk paranoia og på mitt værste hadde jeg lyset på om natten, musikk på ørene og holdt meg selv bevisst våken på natten for å slippe å kjempe mot mine innbilte tanker om at noen skulle komme å kidnappe meg.

Siden den gang har jeg vært redd for å sove alene hjemme, men den dag idag er jeg ikke lenger plaget med det. Jeg har bevisst brukt oljer som en støtte, sammen med helheten selvfølgelig  <3

Det som kan være så utrolig tøft med å løsne opp i disse følelsene, er at det ofte brukes teknikker for å faktisk gjenoppleve situasjonen gang på gang frem til de ikke lenger er farlig og skummel. Å gjenoppleve opplevelsene er ofte vanvittig tøft og stor belastning for kroppen fordi du virkelig ikke vil tilbake dit, du vil bare komme deg videre og få det vekk fra kroppen din. Men så er det noe med disse oljene som jobber på det ubevisste plan i hjernen din der følelser og minner bearbeides <3

Oljenes egenskaper, blant annet fra boken Emotions & Essential oils:

Geranium – også kalt den emosjonelle healeren, fordi den kan støtte deg i å tilgi, åpenhet og stole på andre mennesker igjen. Ofte fra en situasjon der det har vært tap av tillit i et forhold

Clove –  kan støtte deg under frykt for avvisning fra andre, det å føle seg svak, maktesløs og utrygg fra å gjøre en forandring fordi du er rundt en eller flere dominerende mennesker som kanskje kontrollerer deg til en viss grad. Kan være en støtte til å frigjøre deg fra dette, stå opp for deg selv, mot, beskyttelse, klare å si «nei» og sette grenser.

Helichrysum – er en støttende olje for vonde/tøffe følelser for ekempel knyttet til noen eller noe viktig i livet som har gjort at hverdagen har snudd seg opp ned på hode, følelsen av håpløshet.

YlangYlang – denne støtter også opplevelser fra fortiden, spesielt følelser som utløser sinne, frustrasjon og tristhet. Følelser som har blitt liggende inne i kroppen, og oljen kan være en støtte for følelsen av nytelse og glede for livet.

Jasmine – den «seksuelle» oljen.  Den ser blant annet ut til å støtte trygghet, selvaksept og følelsen av at det intime fremmer gode opplevelser fremfor vonde.

Juniper Berry – har vært en viktig olje for meg i støtte på redselen for mørket om natten jeg hadde før. Dette er oljen som kan være verdt å prøve hvis du plages av mareritt, irrasjonell frykt, unngår å sove fordi du for eksempel er redd for dine egne tanker, eller en forstyrret søvn

 

3 steg til mindre stress & mer overskudd

Studier, jobb, venner, eksamen, og en kropp som jobber på høygir? Det er så lett å tenke at «sånn er det bare» fordi du har så mye å gjøre. Men det er ikke bare sånn, fordi når kroppen din er under stress går du i en fight-and-flight situasjon og tror du står mellom liv og død. Derfor svekker kroppen immunforsvaret og fordøyelsen din fordi det er mye viktigere å få blodet til å koagulere, og øke betennelse så det er større sannsynlighet for at du ikke blør ihjel. blodsukkeret øker som gjør at du craver fastfood og øker fettlagring. Kolesterolet, blodtrykket og forbrenningen(bryter ned alle viktige substanser for å overleve) øker, hjernen både skjerpes og svekkes fordi alt du klarer å ha fokus på er EN ting, mens følelser, kreativitet og refleksjon ikke er tilstede.

3 steg til mindre stress & mer overskudd

 1. Lær deg å si nei uten dårlig samvittighet. En hverdag uten stress krever også at du setter seg selv foran alle andre. Egoistisk? Langt ifra. Du vil gjøre deg selv og de rundt deg en good tjeneste. Fordi når du har det bra med deg selv, vil du også ha et mye bedre forhold med de rundt deg. Og vit også at noen kan utnytte «snillheten» din hvis du gjør alt de sier og lar deg lede <3
  .
 2. Legg inn en daglig rutine som faktisk gjør en forskjell!  Når du kjenner deg overveldet og har mye å gjøre, er det lett å tenke at det ikke er noe annen utvei enn å jobbe non-stop frem til oppgaven er levert og kroppen kollapser. Men det er feil, fordi det finnes faktisk alltid en løsning! Du kan si til deg selv at «jeg skal være super effektiv, og ikke la noe distrahere meg så jeg blir fortere ferdig.» Da vil nesten garantert falle tilbake til uvanene igjen, fordi det bare er en tanke i hode ditt. Finn ut hva som må til for at du skal ta vare på deg selv og unngå stress. Legg det inn som en vane du må gjøre HVER dag. Vær spesifikk, slik som: hver kveld skal jeg høre på 15 minutters meditasjons podcast så jeg klarer å koble ut og få en dyp søvn. Eller dropp ALT som ikke er nødvendig de neste tre dagene, slik som å svare når mobilen ringer, meldinger, mails, SoMe etc.
  .
 3. Fokuser på en ting. Jobb, studier, samboer, venner og tusen andre ting å forholde seg til. Da er det lett å ha fullt av tanker i hode, og et ønske om å gjøre flere ting på en gang. Det vil enten lede til at du ikke klarer å gjøre noen ting fordi alt er så overveldende. Eller det vil gjøre at alt blir gjort halvveis og du klarer ikke å gå inn for noe 100%. Når du har bestemt deg for å bruke en time på å skrive en oppgave, ta på flymodus, få bort alle distraksjoner og fokuser KUN på den oppgaven. Ta pause – selvom du ikke har tid! Hvis du jobber med noe sammenhengende i flere timer vil du nesten garantert distrahere deg selv ved å prate med noen, ta opp telefonen eller bare stirre i veggen mens du tenker på alt du må gjøre. Du mister rett og slett fokus, alt gjøres halvveis og det tar mye lenger tid

Jeg har laget en gratis guide som vil gi deg overskudd, en dyp søvn og ro i kroppen selvom du har mye på agendaen. En hverdag du fortjener å ha <3 Trykk her