Vill Appelsin når du tviler på deg selv <3

Som jeg skrev i sist innlegg her så tok det meg ett halvt år før jeg forstod hvorfor og hvordan eteriske oljer kan påvirke følelelsene våre. Noe jeg i starten synes hørtes veldig merkelig ut før jeg dypdykket inn i dette.  Vill appelsin er ingen unntak, og har noen fantastiske egenskaper til å gi oss selv den egenkjærligheten vi fortjener <3

Den støtter deg til å gi slipp på frykt, nervøsitet og troen om at du ikke er god nok.  Den støtter deg i å tenke stort og finne lekenheten og humoren i deg, spesielt god hvis du er overseriøs (f.eks. jobber hele tiden) og ofte kjenner på misunnelse fra andre.

Vil du laste ned hele Vill Appelsin guiden gratis, bare trykk på bilde under <3 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *