Guiden som gir deg...

16 tips & triks fra HeleneRagnhild, ImprovingLives, MarenAasen og CelineHeldrup

Med sine aller beste Kosthold- og LivsstilsHacks!

Vi vil at du skal få tilbake energien, livsgleden og den gode selvfølelsen også i denne tøffe tiden 

Bisque and White Traditional Life Quote

I guiden får du enkle steg for å klare å ta de sunne grepene hver eneste dag! Både med... 

HVORDAN STARTE DAGEN RIKTIG

HVORDAN VELGE MATEN SOM GIR  DEG METTHETSFØLELSE, ENERGI  OG EN GLØDENDE GLAD INNSIDE!

FINN TILBAKE TIL TRENINGSGLEDEN MED DE ENKLE STEGENE

SØVNEN DIN OG HVA DU VELGER Å FYLLE DAGEN DIN MED  

OM CELINE HELDRUP

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

OM HELENE RAGNHILD

Jeg heter Helene og er 29 år. Jeg er utdannet med en bachelor i ernæringsfysiologi og elsker å inspirere andre innen mat, helse og hverdagslykke.

 

Etter 8 års kamp har jeg kommet ut av sykdommen ME ved å spise et optimalt kosthold (for meg) og bruke mental trening. Du kan lese mer om min reise i dette innleggetHer kan du lese mer om kosthold og ME. Jeg trodde i mange år at dobbel null yoghurt og blodslit på gymmet var veien til drømmekroppen, men endte med en sliten kropp som holdt på både vann og fett. Nå har jeg funnet min vei og har fått hormonene i balanse, sukkersuget under kontroll, energi i lange baner og et humør som er på topp!

OM MAREN AASEN

Jeg vokste opp på en gård i Trøndelag, der matglede var en sentral del av oppveksten. Det har ført til min interesse og utdanning som ernæringsterapeut, med en bachelor i ernæringsfysiologi.

Jeg har også vært aktiv så lenge jeg kan huske, først med allidrett, dans og volleyball, og nå med variert trening som styrke, løping, crossfit, yoga, snowboard og surfing.

Jeg jobber også som modell (for Team Models og Trend Models) og er gründer av helsedrikken Surf Kombucha som jeg driver sammen med min kjæreste Luca Guichard. Luca er surfer, og vokst opp i Portugal.

OM TORUNN, IMPROVINGLIVES

Og jeg er din helse og livsstilscoach. Noe av det jeg liker aller best er å hjelpe jenter som deg med å stråle fra innsiden og ut. Sammen skaper vi livsstilen du vil elske, der du aldri trenger å starte på en diett igjen.

Om du har mye dårlig samvittighet når det kommer til mat, og ikke føler deg vel i egen kropp, så vet jeg akkurat hvordan det er. Jeg har nemlig vært der selv. Når jeg etter mange år med prøving og feiling endelig knakk koden for det som funker, så startet min reise med Improving Lives. Denne metoden måtte jeg dele med flere! Jeg har til nå hjulpet tusenvis av jenter med å oppnå det samme som meg, og nå er det din tur.

 

Gjør deg klar til å få mer energi, ha lyst til å pynte deg og til en helt ny hverdag!