Mental trening: 4 påminnelser til deg

Uncategorized Aug 18, 2021

Jeg vet hvor lett det er å bli påvirket av alt rundt oss, jeg har jo vært der selv, mange ganger. Hvor det gikk så langt at jeg prøvde å være en jeg ikke er, og skjule meg bak en fasade. 

Så her kommer 4 påminnelser til deg✨ 

PÅMINNELSE 1✨
Du blir ikke lykkeligere av å fikse på utseende, kroppen, «slankemat», utdanning, akkurat den jobben..  Med mindre det er av ditt eget valg. Og ikke en beslutning du tar pga sjalusi, forventninger, anerkjennelse eller enda et desperat forsøk på å falle innenfor de fire veggene som godkjenner deg som person.

PÅMINNELSE 2✨ 
Du er hva du tiltrekker deg. Du vil finne de rette menneskene rundt deg og et liv du trives i og våkner opp til med et smil, alle dagene du velger å være deg og tør vise hvem du egentlig er. 

PÅMINNELSE 3✨
Forventninger og sammenlikning har du full kontroll over selv, 
det er kun du som kan beskytte deg fra det, eller motsatt- tillate deg å la det påvirke livet ditt og din identitet: skjule deg bak en fasade.

PÅMINNELSE 4✨
Selvom du i hode ditt har tatt en beslutning på hvem du skal være utifra det du tenker er nødvendig
 - kanskje med påvirkning fra familie, venner eller "samfunnets mal"👉 så er det faktisk kun du som kan stoppe med det akkurat nå, ta egne avgjørelser og velge å leve et liv du elsker.

Jeg faller ofte utenfor «rytmen» selv, og ja det kan være utfordrende å ikke alltid føle seg lik alle andre og A4 boksen. Men du vil oppleve så mye mer personlighet, kjærlighet og ærlighet på alle valgene og personene vi møter på når du velger å være deg .

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.