4 steg til treningsglede

Uncategorized Aug 17, 2021

Disse 4 hverdagsrutinene vil hjelpe deg å finne tilbake til treningsgleden, så du endelig kan trene hver dag med ren glede og iver etter å komme i gang!

Og kanskje viktigst for meg så handler ikke trening lenger om det som er på utsiden, som å være tynn og se bra ut. Men heller fordi det gjør godt; energien, produktiviteten og godfølelsen, med andre ord innsiden.

1. Bytt ut ordet trening med bevegelse.

- Hvis trening er et negativt ladet ord for deg og noe du forbinder med "all-in eller ingenting" følelsen.. Så bytt ordet med bevegelsen i starten, frem til du ubevisst har endret din definisjon på trening som gjør det lettere å komme over dørstokkmila.  

- Det aller viktigste er bevegelse hver dag, istedenfor "All-in eller ingenting" "hardtrening eller sofaen (enten eller)»

 

2. Du trenger ikke alltid å ha en plan, gjør det som gir deg energi og motivasjon akkurat idag 

- Hvis det er bare en gå tur, så gjør det om til en powerwalk 

- Jogge, styrke, treningssenter, yoga, meditasjon i naturen, en fjelltur.. 

- Men sørg alltid for å ta på deg treningsklærne før du går ut døren, så det ikke stopper deg fra litt ekstra power om motivasjonen dukker opp på turen underveis.

- Når du først har kommet deg ut døren med treningsklærne på, så kommer vanligvis motivasjonen og energien i større grad, og det er lettere å legge inn en styrkeøkt eller en ekstra runde intervaller på turen.

3. Bort med kravene, og bare ett eneste prinsipp: det er at du skal ta på deg treningsklærne 1 gang om dagen, og legge de frem dagen før.

   

4. Mindre av «jeg må trene fordi alle andre gjør det og for å bli se bra ut», mer av bevegelse akkurat idag fordi jeg fortjener å kjenne på energien, produktiviteten og godfølelsen det gir meg i etterkant.    

Tror min favoritt er joggeturer i naturen med musikk på ørene og små fjellturer, looove it!

Lykke til ✨ 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.