EN DYPDYKK I NATUREN OG STEGET INN I EN NATURLIG LIVSSTIL MED ETERISKE OLJER

En gratis livesending hvor jeg deler med deg rene Eteriske Oljer og hvordan du kan bruke bruke det til å støtte deg og familien fysisk, psykisk og emosjonelt, og hvordan du kan leve en naturlig livsstil med disse høykonsentrerte planter- og urteekstrakene

Torsdag 25.Juni kl. 19:00 eller søndag 28.Juni kl. 11:00

Velg tiden som passer deg best!

PS: Opptak kommer om du ikke rekker å være med live

Jeg gir deg en liten smakebit på oljeverden vår, og hvorfor det har blitt en så viktig del av min naturlige livsstil, i tillegg til å forsterke det vi allerede jobber med for å sette brikkene på plass til en kropp i balanse. Og med det mener jeg helheten, kosthold, naturen, tankemønster...

Selv bruker jeg Eteriske oljer til alt fra hudpleie, vaskemidler og naturlig skjønnhet, til å støtte kroppen både fysisk, psykisk og emosjonelt.

Slik som... Fordøyelse, søvn, giftstoffer og indre uro. Personlige utfordringer og hvordan oljene kan støtte akkurat disse. Dette er høykonsentrerte planter & urter, rett og slett naturen som du har med deg i både vesker, på reise og alltid tilgjengelig hjemme hos deg ❤️

Det er gratis og du får tilsendt tilgang til gruppen og webinaret på mail. Du får også tilsendt opptak av webinaret i etterkant som du kan se på dersom du ikke rekker å være med live.

​Det viktigste for meg er at du nå lærer mer om hva disse oljene egentlig er, hvordan de fungerer i kroppen vår og om du selv går ut derfra enda mer inspirert til å leve en naturlig livsstil så har jeg gjort jobben min.

DENNE ER SPESIELT TIL DEG SOM IKKE HAR ERFARING MED OLJER FRAFØR OG HELLER IKKE HAR DOTERRA

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com