Episode 25   av... 

    EN LIVSSTILS-HACK!     

PODCAST

Få tilbake energien og selvfølelsen

med mentaltrener Anniken Binz

Episoden finner du også på Spotify og andre apper. Eller hør her...

I denne episoden går vi gjennom en viktig nøkkel til jevn energi gjennom dagen. Og denne gangen snakker vi ikke om kosthold eller trening som en rotårsak, men om dine følelser og ditt mentale aspekter. Dersom du allerede føler at du spiser sunt, eller prioriterer trening, og likevel så har du ikke et høyt og jevnt level av energi gjennom, så vil du høre denne episoden! 
    
Du vil også lære deg hvordan du kan snu om en dårlig selvfølelse, til å ha det bra med deg selv på alle aspekter i livet.  
   

10 MAGISKE TIPS FOR Å FØLE DEG FANTASTISK

PÅ INNSIDEN OG UT!

Bli med live i gruppen her hver onsdag kl. 11:00  + få daglig inspirasjon

Bli med oss live på onsdag her

eller 

image.jpg
imac-21-5-2017.jpg

PODCAST EPISODENE

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com