1/1

DET FINNES

NATURLIGE LØSNINGER

DU ER ET STEG NÆRMERE PÅ PÅ FINNE SVARENE DU LURER PÅ

SKROLL NEDOVER

Family Kit - startpakken
JUNI TILBUD! 

    DEN MEST POPULÆRE OLJEPAKKEN   

 

9 oljer, Diffuser, Baseolje og Tomme kapsler

STORT JUNI TILBUD!

FÅ MED 3 OLJER + DEO GRATIS NÅR DU BESTILLER FAMILY KIT

Basic Kit

6 oljer og 1 baseolje

De aller mest nødvendige oljene
De aller mest nødvendige oljene
Skreddersy din egen oljepakke

Velg selv hvilke oljer du vil ha

120932895_10218015176677996_239564187936
  • 30% RABATT PÅ FAMILY KIT
     

  • GRATIS KONTO i doTERRA
     

  • GRATIS TILGANG TIL LUKKET GRUPPE MED CELINEHELDRUP
     

  • GRATIS ONLINE OPPLÆRING

NÅR DU BESTILLER DIN FØRSTE OLJEPAKKE FÅR DU GRATIS TILGANG TIL UNIK LUKKET GRUPPE

HVA ER ETERISKE OLJER?

​Hvis du har gnidd et roseblad mellom fingrene, eller kjent duften på hendene etter du har skrelt en appelsin, da har du allerede prøvd kraften av eteriske oljer.

Eteriske oljer er rett og slett destillerte planter i en flaske. Oljene er veldig potente, 50-70 ganger mer kraftfull enn urter, 1 dråpe av doterra sin peppermynte olje tilsvarer cirka 28 glass urte te og en sitronolje inneholder 45 sitroner. 

ETERISKE OLJER

OLJENE FOR...

💎Søvn og indre ro

💎Fordøyelsen 

💎Fokus & Konsentrasjon

💎Energisk & Oppkvikkende

💎Naturlig vaskemidler & Hudpleie

💎Immunsystemet 

Du får tilgang på gruppen min med kategorier og guider så du lett kommer i gang og får det inn som en del av livsstilen din. Så du kan komme inn som en helt fersk nybegynner uten noen erfaringer. 

  

I startpakken (Family Kit), har du 9 av de mest populære oljene, diffuser, baseolje og kapsler

   

 

Jeg startet selv min OljeLivsstil med Family Kit og her har du alt du trenger for å komme ordentlig i gang og å få de inn som en del av livsstilen. 

Ren, høykonsentrert natur i en liten oljeflaske, som du finner i alle mine vesker, kriker og kroker (bare spør vennene mine)

 

De er helt naturlige og har uendelige bruksområder. Men for meg er de ikke løsningen på helseplager, langt ifra!

  

Men de er med på å forsterke det du allerede jobber med. Du bruker de til å støtte de vanligste områdene som hvertfall jeg alltid jobber for å forbedre.

 

Som å skape en avslappende, rolig atmosfære før du legger deg, grunnlaget for en dyp søvn

  

Eller den gode starten på dagen med Vill Appelsin + fersk sitron i drikkevannet. Og Peppermynte & Rosmarin i diffuseren som støtter fokus og oppkvikkende, energisk blanding

   

Digestzen på magen for å støtte fordøyelsen og super å bruke til måltidene. 

   

Bort med giftstoffer og kjemikalier, og inn med diy vaskemidler og hudpleie med oljene.

  

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Ofte stilte spørsmål

Siden det er nye tollregler i Norge i 2020, vil jeg få en regning i etterkant?


Nei, alle prisene er totalpris inkludert både toll og frakt. Så du får ingen overraskelser i etterkant men betaler alt på en gang
Er det binding eller abonnement?


Nei du bestiller kun en oljepakke og thats it. Det ingen binding eller bestillinger som kommer i etterkant.

Når du har bestilt din første oljepakke får du tilgang på din egen doterra nettside som betyr at du kan bestille oljer og produkter til 25-30% rabatt, du får igjen poeng og andre fordeler. Men du må fysisk logge deg inn på siden selv og legge inn en bestilling for at den skal gå gjennom.
Jeg står fast og vet ikke hva jeg skal bestille.


For mye å velge mellom?

- Send meg en melding HER så kan jeg hjelpe deg med å finne ut hva som passer deg best. Jeg kan enten svare deg tilbake på mail, eller vi kan ringes / FaceTime.
Legg gjerne med i mailen om du har noen spesifikke ønsker, behov eller plager du ønsker å bruke Eteriske Oljer til å støtte, så kommer jeg med forslag til en oljepakke for deg utifra det!
Er det forskjell på oljekvalitet og hvorfor finner du oljer i butikker og helsekoster så billige?


Det er stor forskjell på oljekvalitet, og dette påvirker i stor grad hvordan effekt oljen har på deg. De er høykonsentrerte og derfor har dette mye å si både på renhet/forurensninger og egenskapene til oljen. Les under "Hvorfor DoTERRA" for nærmere info. Snakker også om dette i alle mine webinarer.
Hvorfor akkurat doTERRA oljene?


DoTERRA eteriske oljer kan brukes både innvortes, utvortes (på huden), og aromatisk (diffuser).
De er 100% naturlige, uten noe juks eller snarveier. De hentes der de naturlig vokser i verden og er CTPG testet som sikrer at de er uten forurensninger, tungmetaller m.m.
De har sikret seg produksjon av rene oljer i flere ti-år fremover både når det gjelder kvalitet, testing og fairtrade.

Her kommer noen punkter: - De har noe som heter Source To You ( https://sourcetoyou.com/en). Som sikrer at det ikke er noen mellomledd. Det gjør at bøndene får lønnen de skal ha, og en lønning de fortjener. De er spesielt opptatt av å gi jobb til et helt samfunn, som igjen vil støtte leveforholdene, sikkerhet og kvaliteten der de bor.
- Plantene vokser i det naturlige miljøet med bla.a. de riktige solforholdene som trengs for optimal og best kvalitet. Det sikrer også at ikke jorden blir uttarmet/tom for næring, ingen sprøytemidler og støtter økosystemet. Det gjør at insekter, dyr, luften og planter rundt ikke kommer til skade, men lever under de beste vilkårene. - DoTERRA Healing Hands er prosjekter de har i u-land, og 100% av inntektene går til prosjektene. Blant annet kvinnearbeid, skoler for jenter som har vært gjennom overgrep, rent vann i landsbyer m.m. For eksempel går all inntekten av oljen Hope til HealingHands og deriblant til barn og overgrep. https://doterrahealinghands.org/.
- De mest testede oljene per idag, deriblant forurensninger og tungmetaller som sikrer renhet og kvalitet. Hver enkelt olje har et personlig nummer under beholderen som du kan søke opp på nett. Da får du opp alle tester og prosesser den spesifikke oljen har vært gjennom: https://www.doterra.com/US/en/cptg-testing-process
- Miljøvennlig innpakning og oljene er drøye i bruk. 1 dr peppermynte = ca. 28 glass med urte te, og en sitronolje= ca. 45 sitroner og en flaske inneholder ca. 250 dråper. De er med andre ord 100% rene, konsentrerte, og ikke blandet ut med eksempel alkohol, baseoljer, parfyme eller syntetisk. Ifølge APRC er 80% av oljene som regnes som "pure" idag er forfalsket
For forskning anbefaler jeg:
Doctor Axe, Aromaticscience.com, https://www.roberttisserand.com og Pubmed LES MER HER