1/1

Det finnes naturlige løsninger

DU ER ET STEG NÆRMERE PÅ PÅ FINNE SVARENE DU LURER PÅ

Skroll nedover

Hva er Eteriske Oljer?

Hvis du har gnidd et roseblad mellom fingrene, eller kjent duften på hendene etter du har skrelt en appelsin, da har du allerede prøvd kraften av eteriske oljer.

Eteriske oljer er rett og slett destillerte planter i en flaske. Oljene er veldig potente, 50-70 ganger mer kraftfull enn urter, 1 dråpe av doterra sin peppermynte olje tilsvarer cirka 28 glass urte te og en sitronolje inneholder 45 sitroner. 

Jobb med rotårsaken til plagene dine

Oljene kan støtte kroppen, sakte renser, støtter cellene, balanserer hormonene, og støtter hjernen din. Sammen med helheten slik som kosthold, tankemønster, naturen.. som vi også prater om i medlemsgruppen.

Da vil du etterhvert oppleve søvnen blir bedre, energien kommer smygende tilbake, en urolig mage og fordøyelsesplagene blir det mindre og mindre av, rusk i halsen har du nå en støtte på og konsentrasjonen & fokuset ditt støttes.

Steget inn i en naturlig livsstil, og helsen til enda et nytt nivå

MED ETERISKE OLJER

Ta det neste steget inn i  en naturlig livsstil

Jeg vil ikke være den personen du er avhengig av for å leve sunt. Jeg vil være grunnen til at du ikke trenger meg lenger, at du ikke er avhengig av meg som support for å leve sunt🌿 

Når du bestiller doTERRA eteriske oljer kommer du inn i et miljø der du har tilgang på en ny verden av helse. Der motivasjonen til å lage den næringsrike frokosten, og den egenkjærligheten du trenger, blir større enn den har vært tidligere.

 

Det åpner seg nye dører, der du begynner å se at det også finnes et enda større rom for naturlige løsninger, du må bare være villig til å gjøre en innsats selv.   

Oljene - brikken  som mangler i din sunne livsstil

Mange har allerede tatt de første stegene inn i en naturlig livsstil og opplever at oljene er en brikke de manglet <3 

Det er en stor forskjell på oljekvalitet og dette er grunnen til at akkurat disse doTERRA oljene skiller seg ut fra mengden, må både lukt, egenskaper og påvirkningen den har på kroppen din. Og fordi det er de aller reneste oljene du finner per idag kan også de fleste brukes både innvortes i drikkevannet og kapsler + utvortes på kroppen.

Veien inn i oljeverden med  en av disse oljepakkene

SEPTEMBER TILBUD! Få med ZenGest oljen og kapslene gratis når du bestiller Family Kit - startpakken. Gjelder fra 1-31.September.

Family Kit - startpakken 
Basic Kit -
de aller mest nødvendige oljene
Healthy Habits Kit -
Sunne vaner i hverdagen
Skreddersy din egen oljepakke

EteriskeOljer Høysensitiv Doterranorge Funksjonellmedisin Naturliglivsstil

Når du bestiller din første oljepakke via meg,

får du ett  års gratis tilgang på en helt unik gruppe

 • Lukket Facebook gruppe, oljegjengen<3 Vi har en egen læringsportal med kategorier så du lett kan finne frem til dine plager. 
   

 • Veiledning, tips & tilgang på hele DoTERRA livsstilspyramiden. 
   

 • E-bøker som guider deg gjennom oljenes egenskaper og hvordan bruke de
   

 • Bli med i oljefamilien vår med likesinnede, vi inspirerer og motiverer hverandre
   

 • NB: Dette gjelder kun hvis du bestiller via meg

Kategorier/moduler du får tilgang på

Kom i gang med oljene 

Sunne rutiner i hverdagen 

Hud, Hormoner 

Livsstilspyramiden 

Sesongbaserte plager 

Uro og rastløshet 

Søvnplager 

Søtsug & matoppskrifter 

Helse på reise 

Vaskemiddel oppskrifter 

Naturlig skjønnhet 

Muskler og ledd 

Immunsystemet 

Oljenes bruksområder & egenskaper 

Mage og fordøyelse

Treningsglede 

Guider du kan printe ut

... Og mye mer!

Ofte stilte spørsmål

Siden det er nye tollregler i Norge i 2020, vil jeg få en regning i etterkant? 

Nei, alle prisene er totalpris inkludert både toll og frakt. Så du får ingen overraskelser i etterkant men betaler alt på en gang
 

Er det binding eller abonnement? 

Nei du bestiller kun en oljepakke og thats it. Det ingen binding eller bestillinger som kommer i etterkant.

Når du har bestilt din første oljepakke får du tilgang på din egen doterra nettside som betyr at du kan bestille oljer og produkter til 25-30% rabatt, du får igjen poeng og andre fordeler. Men du må fysisk logge deg inn på siden selv og legge inn en bestilling for at den skal gå gjennom. 

 

Jeg står fast og vet ikke hva jeg skal bestille.

For mye å velge mellom, hva gjør jeg?  Det er flere muligheter, velg selv hva som passer deg best: 

- Send meg en melding HER så kan jeg hjelpe deg med å finne ut hva som passer deg best. Jeg kan enten svare på mail, vi kan ringes eller FaceTime 

- Du kan bli med på introkurs i oljer hos meg. Link HER

- Du kan følge med på webinarer og oljeinspirasjon i en åpen gruppe jeg har her HER. Meld deg inn så godtar jeg. 

 

Er det forskjell på oljekvalitet og hvorfor finner du oljer i butikker og helsekoster så billige? 

Det er stor forskjell på oljekvalitet, og dette påvirker i stor grad hvordan effekt oljen har på deg. De er høykonsentrerte og derfor har dette mye å si både på renhet/forurensninger og egenskapene til oljen. Les under "Hvorfor DoTERRA" for nærmere info. Snakker også om dette i alle mine webinarer. 

DoTERRA eteriske oljer kan brukes både innvortes, utvortes (på huden), og aromatisk(diffuser)
 

De er 100% naturlige, uten noe juks eller snarveier. De hentes der de naturlig vokser i verden og er CTPG testet som sikrer at de er uten forurensninger, tungmetaller m.m. 
 

De har sikret seg produksjon av rene oljer i flere ti-år fremover både når det gjelder kvalitet, testing og fairtrade.

Her kommer noen punkter: 

 • De har noe som heter Source To You (https://sourcetoyou.com/en). Som sikrer at det ikke er noen mellomledd. Det gjør at bøndene får lønnen de skal ha, og en lønning de fortjener. De er spesielt opptatt av å gi jobb til et helt samfunn, som igjen vil øke leveforholdene, sikkerhet og kvaliteten der de bor.
   

 • De hentes der de naturlig vokser i verden, og blir ikke tvunget frem og dyrket på en unaturlig måte. Så plantene vokser i det naturlige miljøet med bla.a. de riktige solforholdene som trengs for optimal og best kvalitet. Det sikrer også at ikke jorden blir uttarmet/tom for næring, ingen sprøytemidler og støtter økosystemet. Det gjør at insekter, dyr, luften og planter rundt ikke kommer til skade, men lever under de beste vilkårene 
   

 • DoTERRA Healing Heands er prosjekter de  har i u-land, og 100% av inntektene går til prosjektene. Blant annet kvinnearbeid, skoler for jenter som har vært gjennom overgrep, rent vann i landsbyer m.m. For eksempel går all inntekten av oljen Hope til HealingHands og deriblant til barn som blir solgt som sexslaver for å hjelpe dem bort og inn i nytt liv https://doterrahealinghands.org/
   

 • De mest testede oljene per idag, deriblant forurensninger og tungmetaller som sikrer renhet og kvalitet. Hver enkelt olje har et personlig nummer under beholderen som du kan søke opp på nett. Da får du opp alle tester og prosesser den spesifikke oljen har vært gjennom: https://www.doterra.com/US/en/cptg-testing-process
   

 • Miljøvennlig innpakning og oljene er drøye i bruk. 1 dr peppermynte = ca. 28 glass med urte te, og en sitronolje= ca. 45 sitroner og en flaske inneholder ca. 250 dråper. De er med andre ord 100% rene, konsentrerte, og ikke blandet ut med eksempel alkohol, baseoljer, parfyme eller syntetisk. Ifølge APRC er 80% av oljene som regnes som "pure" idag er forfalsket 
   

 • For forskning anbefaler jeg: 
  Doctor Axe, Aromaticscience.comhttps://www.roberttisserand.com og Pubmed 

LES MER HER

Hvorfor akkurat   doTERRA oljene?  

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com

DSC01288_edited