Om du er klar for å legge uvaner
og negative mønster 
bak deg..

Gå fremover med livet og 
virkelig vokse
til et nytt level i år (suksess)
,
så ligger det klart til deg i guiden nå
🌏

☑️Møt dagen med energi, motivasjon & glede,
ikke bare i helgene 

GRATIS PROGRAM HER✨

Om du er klar for å legge uvaner og negative mønster bak deg, så ligger guiden klar til deg nå🌏

✔️Møt dagen med energi, motivasjon & glede, ikke bare i helgene 

GRATIS PROGRAM HER✨
COACHING & KURS 

✔️Du blir den første som får vite når 1:1 Coaching er ledig og neste kurs lanseres

SETT MEG PÅ VENTELISTE✨
PODCAST

✔️En sunn utside, starter med innsiden. Få verktøyene & lev ut dine største styrker med personlig vekst & utvikling

PODCAST✨

8 RUTINER
Veien til et liv med energi
og glede i hverdagen din.

LES HER
ETERISKE OLJER
✔️Steget inn i en sunn og naturlig livsstil med Eteriske Oljer!
LES MER HER🌿

3 STEG
Håndter overveldelse og stress - også de 8 timene du er på jobb!

LES MER

TESTIMONIALS:

Ole Christian 
Manager, Dustin Group AS

Jeg var med på din fantastisk energi-skapende sesjonen for Dustin. Det traff meg veldig, litt lengre inn i hjertet, enn mange andre sesjoner jeg har deltatt i.

Inspirerende innhold, men du formidler det så fantastisk energisk og overbevisende. For en som tidligere har vært veldig langt nede og bygget seg opp igjen, må jeg si at din sesjon idag var noe av det beste og mest inspirerende jeg har hørt.

Anne Kjersti 40 år,
1:1 Coaching

Wow, timen med Celine gav meg så mye energi! Beste investeringen min og ta reisen med deg! Du får meg til å virkelig kjenne på at jeg er stolt av meg selv og at det går fremover.

Utrolig fint å få hjelp til å «sortere livet» på bare den ene timen, og i tillegg sitter jeg igjen med flere enkle/konkrete oppgaver jeg kan gjøre i en hektisk hverdag som gir påfyll og energi👏🏻

KOM Å SI HEI PÅ INSTAGRAM @CELINEHELDRUP ✨

MENTAL TRENING #1

Dette får deg til å stråle igjen✨

LES MER

MENTAL TRENING #2

4 påminnelser til deg som blir påvirket av ytre press, sammenlikning & forventninger

LES MER
Foredrag & Coaching, modellen:

LOVENOTES, FOREDRAG & KURS:

"Kurssiden du har skapt er unik og magisk, med modulsystemet ditt, og hyppige innlegg. Informativt, lett å finne frem og godt innhold!"

MATS, 29 år

Vi er veldig takknemlig for at du holdt Educational call for oss, Celine. Det var et veldig interessant og informativt møte hvor du delte mye av de viktige faktorer for suksess.

Det jeg spesielt la merke til var din entusiasme, den engasjerende måten du fortalte på og hvordan du svarte på spørsmål, noe som satt energien i samtalen.

MAJA, 
HR & Pyroll administrator, Dustin Group AS

På foredraget for Dustin AS, presenterte Celine gode metoder for å bli en bedre utgave av seg selv. Med en deilig energi, god innlevelse og mange gode tips! Hun er profesjonell og behagelig å forholde seg til, og jeg vil absolutt anbefale å booke henne til for egen coaching eller business foredrag

KEANA, 26 ÅR

Tusen takk for et utrolig inspirerende møte! Jeg tror vi alle satt igjen med ny giv og en klarere tanke om hvordan vi skal nå målene våre fremover.

MONICA, 36 år
Det handler ikke bare om å sitte på, eller anskaffe seg kunnskap, men hvordan man viderebringer den! Her er du fantastisk!

"Møtet med Celine var veldig interessant og opplysende. Det hun delte fikk meg til å innse at å sette seg mål på en strukturert måte kan bidra til å motivere og engasjere til å selv lage en stegvis metode for å oppnå disse. I tillegg lærte jeg at dette, kombinert med et riktig mindset, gjør at jeg kan strekke meg enda lenger, ved å bla.a. reflektere over om jeg tenker stort nok"

 

"Tusen takk for at du delte med oss! Du kom med mye bra tips om hvordan man kan sette seg mål i hverdagen for å få bedre struktur og også nå mer langsiktige mål i livet. Metodene dine er lette å anvende for alle, også i en travel hverdag!"

4 STEG TIL TRENINGSGLEDE
LES MER

LOVENOTES, COACHING:

ANNE-KJERSTI, 40 år

Wow, timen med Celine gav meg så mye energi! 

Utrolig fint å få hjelp til å «sortere livet» på bare den ene timen, og i tillegg sitter jeg igjen med flere enkle/konkrete oppgaver jeg kan gjøre i en hektisk hverdag som gir påfyll og energi👏🏻

 

MONICA, 36 ÅR
Du er ikke bare genuin og ekte, med en god formidlingsevne, jeg opplever at du snakker TIL meg og ikke forbi meg - du når inn!! 

Du gir av deg selv og tar andre på alvor. Du får meg til å føle meg både sett og ivaretatt.


NOSHIN, 38 ÅR 

Jeg opplevde Celine som engasjert, empatisk og energisk i Coaching timen vår.

Hun hadde mange gode spørsmål og samtalen med henne brakte meg større klarhet, slik at jeg klarte å bryte ned målene mine, og se at det nå faktisk er oppnåelig!

Jeg har allerede skapt endringer i livet, bare etter den ene timen! 

"Beste investeringen min og ta reisen med deg! Du får meg til å virkelig kjenne på at jeg er stolt av meg selv og at det går fremover"
"Samtalen gjorde at jeg fikk en stor motivasjon til å skape nye rutiner for å bedre planlegge og organisere både ukentlige og langsiktige mål!"
"Karine 24 år: Tusen takk for timen, jeg lærte masse og det var utrolig inspirerende!"
"Takk for timen i går - det var virkelig inspirerende og motiverende!"