CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

2018, ett år hvor drømmene ble til virkelighet!

2018 er nå forbi, og jeg ser frem til et like fint, om ikke enda bedre år i 2019! For min del har dette året vært fylt med mine aller første prosjekter, og jeg har hoppet inn i drømmene mine og gjort de til en realitet! Jeg har utviklet det grunnleggende for drømmene mine, og i år starter selve hovedarbeidet som skal gjøre at jeg lever av dette for fullt. Til sommeren er jeg ferdig som Ernæringsterapi student, og da er det all in med drømmejobben <3

Selvfølgelig har 2018 vært en humpete vei som for alle andre, men helt ærlig kan jeg ikke huske en kjip ting med 2018. FORDI alle nedturer endrer seg til en opptur når tiden er over. Nettopp fordi man lærer av det og utvikler seg på nedturene.

JANUAR 2018 – Jeg hadde jobbet av og på et halvt år for å få prosjekt @Uperfektepiker til en virkelighet. Og endelig var jeg i mål! Med meg fikk jeg 16 fantastiske damer, og vi gjorde Snapchat prosjektet offisielt i slutten av Januar. Januar og Februar var på mange måter en vanvittig stressende måned for meg. Det var mye som sto på spill og det er ikke bare lett å få det hele til å gå rundt. Vi vokste raskt, og med det kom også mye press. Det ble en dramatisk start på prosjektet med et problem som dukket opp, men en stor læring av dette! Sosiale medier, avisartikler, TV og Radio gikk i ett, og på et tidspunkt gjorde jeg ikke annet enn å ha møter og svare på spørsmål. Det høres jo ut som drømmen, og det var gøy, ikke minst er jeg veldig takknemlig for det, men fy søren for et stress. Du får liksom ikke en pause fordi du vet at media kun vil ha intervjuer i de første to ukene før alt roer seg, så man må faktisk være PÅ akkurat der og da, og det kan ikke utsettes. MYE har jeg lært av det! 🙂

Jeg ble kjent med mange nydelige mennesker, blant annet Jorun som gjestesnapper for oss


FEBRUAR 2018 dro jeg og Elliott til Spania, Malaga og reiste litt rundt.

Suprise frokost for Elliott som hadde bursdag


Vi gjorde yoga blant palmetrær


Februar 2018 – Jeg ble kontaktet av Line Holdal, som lurte på om jeg ville begynne å jobbe med eteriske oljer mens vi var i Spania. Jeg brukte et døgn + en flytur på å tenke over om dette er noe jeg ville satse på. Også var det gjort! Magefølelsen skrek JA, og jeg hadde en veldig god feeling på dette. Og her startet veien på drømmejobben takket være @lilalife <3

MARS 2018 – Jeg, Elliott, Sindre og Markus (mine brødre), holdt årets påskefest på hytta. Dessverre hadde vi det for gøy til å filme selve festen når alle kom, men vi filmet før og dagen etter, se video:


MAI 2018 – 7.mai ble jeg 22 år, som jeg feiret sammen med familien. Jeg fikk en suprise-reise i gave av Elliott, og før jeg visste ordet av det landet vi i Nice, der vi ble i noen dager med blant annet en dagstur til Monaco.

JUNI 2018 – dro vi til sommerstedet i Farsund. Her ble det blant annet bursdagsfeiring av Norges sprekeste 90-åring, morfar!

Mamma og tante


Morfar 90 år og mormor 87år


JULI 2018 Reiste jeg sammen med mamma og pappa til leiligheten vår i Spania, Fuengirola. Her ble vi i 2 uker, og jeg knyttet nye vennskapsbånd med blant annet Lina og Alf, for noen folk! Og vi fikk oss en hel dag med en MAGISK båttur på sjøen!!

AUGUST/SEPTEMBER 2018 – Jeg dro på besøk til Marte Soldal i Hardanger. FOR en tur, vakkert menneske både på innsiden og utsiden, en natur uten like, og de mest kosete og spesielle geiter jeg noen gang har truffet på! Se film fra turen her:


OKTOBER 2018 – Elliott kjøpte seg leilighet i Oslo, en DRØM som gikk i oppfyllelse for oss begge, og vi kunne endelig slå oss ordentlig til ro i et hjem vi har tenkt til å tilbringe flere år i.

OKTOBER 2018 – Jeg hadde min aller første stand med eteriske oljer, alene! Det var super gøy, en suksess og en lærerik utvikling for meg. Dette var på Terapeutdagene på Sundvolden. Møtte på gamle og nye mennesker innenfor helse verden, hvor vi fikk pratet oss ut med alle våre tanker innenfor en helhetlig livsstil gjennom helgen (Hehe)! Alltid en stor glede å treffe på likesinnede.

DESEMBER 2018 – En hektisk måned, VELDIG sosial og selvfølgelig super koselig. Samme tradisjon som alltid: julen starter lille julaften med mandel i grøten på hytta. 11 stk til bords, og JEG vant mandelen for første gang i alle disse årene haha, det var på tide! Julaften startet med en lang skitur rundt Bislingen i et helt nydelig føre og soleklar himmel. Deretter kirken, også var julemiddag og gaver i gang. 2. Juledag med sen felles frokost og enda en magisk skitur. Resten av romjulen har vært fylt med venner jeg ikke har sett på lenge, og vi har definitivt hatt mer enn nok besøk i leiligheten her i Oslo! Mildt sagt en sosial jul, det kunne godt vært litt mindre, men uansett er jeg proppfull av energi etter en sosial start på 2019 <3

Og med det er jeg klar for å møte 2019, og mange planer i vente! 14. Januar starter jeg opp et RENERE LIV med mål om å gjøre det super enkelt for deg med et renere hus, kropp, sjel og liv! Du får tilsendt ukesplanlegger – frokost/middag, House tour der vi går gjennom rom for rom, og alt jeg har erstattet med naturlige produkter. Du får også tilsendt et skriv med oppskrifter som en E-bok i slutten av måneden. Lik denne siden HER for å få med deg påmelding.

I Februar skal jeg også gi deg den store HJERNEGUIDEN, for en optimal hjerne under eksamen, studier og i hverdagen. Det kommer også ut HER

RIKTIG GODT NYTTÅR!!

#2018 #drømtilvirkelighet #prosjekt #prosjektstarter

43 visninger

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com