CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

3 ting du vil gjøre for å elske en helt vanlig hverdag og håndtere overveldelse & stress

Oppdatert: mars 10

Her er tre ting du vil gjøre for å fylle deg selv med produktiviteten, drivkraft, indre ro og stressmestring i hverdagen, fordi du fortjener å våkne til et liv du elsker, også de 7-8 timene du bruker på jobb daglig

NUMMER 1. MANIFESTERING! Det kan være et av dine mest kraftfulle verktøy eller ditt mest sårbare og vonde om du bruker det feil. Hjernen vår klarer ikke alltid skille mellom hva som er en ekte realitet og det du forestiller deg eller leser om. Hva du velger å "mate" hjernen din med når du står opp om morgenen kan sette grunnlaget for resten av dagen din fordi hjernen nullstiller seg om natten og derfor takler vi ofte mer jobb og gjøremål om morgenen og dagen.

Dvs at om du starter dagen med sosiale medier, dramatikk eller nyheter, så kan det etterhvert bli en sannhet for deg. Start heller dagen med noe som gir deg energi og klarhet, eksempel kan du skrive alle drømmer/ambisjoner/mål du har i nå-tid som om det allerede har skjedd. Eller det kan være ting som å manifestere hvor du er når du legger deg idag etter at du har gjennomført det du har planlagt å gjøre idag: Hvilke følelser kjenner du på, hvordan har du det fysisk og psykisk når du har trent, spist den sunne maten, vært produktiv og fått gjort unna det du skal etc..

Manifestering er også ting som du gjentar til deg selv så ofte at det blir en sannhet. Du har kanskje hørt en gang i tiden at du er dum og ikke smart, eller at du ikke ser bra ut, og siden du har hørt det en gang før så gjentar du det ubevisst til deg selv flere ganger daglig uten at du egentlig er klar over det. Og nå er det en sannhet for deg som du tenker at alle andre ser og tenker på når de prater med deg, selvom det ikke er sant. Bytt ut disse negative setningene med noe positivt som vil løfte deg opp og vil styrke ditt selvbilde og forhold til deg selv, eller om det er noe helt annet du jobber med og ønsker å endre.


NUMMER 2. HÅNDTERE OVERVELDELSE OG STRESS

Hver gang du kjenner deg overveldet eller stresset, få ned alle tanker og gjøremål på papir, og alt du kan gjøre noe med legger du inn i kalenderen din, resten kaster du.

Så minner du deg selv på at fremtiden og det som skjer om en halvtime, en dag eller om ett år kan du ikke gjøre noe med akkurat nå. Det som har skjedd i fortiden for en halvtime siden, en dag siden eller 3 år siden kan du ikke gjøre noe med nå. Det eneste du kan gjøre noe med er det som skjer akkurat her og nå. Så gi slipp på alle andre tanker og gjøremål i fremtiden og fortiden, og tillat deg å ha tilstedeværelse i det som skjer nå.


NOE DU OGSÅ VIL LIKE...

NUMMER 3. FYLL DAGENE MED DYP GLEDE OG MENING. Når hverdagen vår settes på pause får vi perspektiv på hva som betyr noe, og om hjertet vårt er fylt med kjærlighet, eller bare går på autopilot for å tjene nok penger og være en del av samfunnets mal og "alle andre."

Gi slipp på absolutt alt du tror har vært en sannhet for deg frem til nå og gå inn i hva som virkelig betyr noe og gir deg lykkefølelse dersom du hadde hatt 0 kroner på kontoen din. Kanskje den dype meningen din ligger i noe som kan gjøre en endring for deg selv, for andre mennesker, for tilstedeværelse i det du gjør, en dypere takknemlighet for de små tingene, kloden vår..?

Skriv ned og reflekter over hvor du må starte for å finne tilbake til den dype meningen med livet. Det kan eksempel være jobben din du må endre eller slutte i, noen du må ta en ærlig samtale med, utdanningen din, familie og relasjoner, venner eller kjæreste, forholdet til deg selv og ditt selvbilde, ditt forhold til penger etc...#celineheldrup #hverdagduelsker #høysensitiv #egenkjærlighet #yoga #meditasjon #kosthold#trening #tavarepå #kjærlighet #eteriskeoljer #doterranorge #livsglede#drivkraft #tavarepåkroppen #helsendin #tunsberg #tunmed #tunsbergmedisinskeskole #hypersensitivpersonlighet #særligsensitiv #høysensitivutbrent #høysensitivangst #høysensitivtest #høysensitivstyrke #sensitivperson #sensitivitet #hvordanlevesomhøysensitiv