CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

3 ting du vil gjøre for å elske en helt vanlig hverdag og håndtere overveldelse & stress

Oppdatert: 8. juli 2020

Her er tre ting du vil gjøre for å fylle deg selv med lykkefølelse, drivkraft, indre ro og stressmestring i hverdagen, fordi du fortjener å våkne til et liv du elsker, også de 7-8 timene du bruker på jobb hver dag❤️

NUMMER 1. MANIFESTERING! Det kan være et av dine mest kraftfulle verktøy eller ditt mest sårbare og vonde om du bruker det feil. Hjernen vår klarer ikke alltid skille mellom hva som er en ekte realitet og det du forestiller deg eller leser om. Hva du velger å "mate" hjernen din med når du står opp om morgenen kan sette grunnlaget for resten av dagen din fordi hjernen nullstiller seg om natten og derfor takler vi ofte mer jobb og gjøremål om morgenen og dagen.

Dvs at om du starter dagen med sosiale medier, dramatikk eller nyheter så kan det etterhvert bli en sannhet for deg. Start heller dagen med noe som gir deg energi og glede, eksempel kan du skrive alle drømmer du har i nå-tid som om det allerede har skjedd. Eller takknemlighetsliste, eller 10 ting som gjør deg unik og vakker på innsiden og ut.

Manifestering er også ting som du gjentar til deg selv så ofte at det blir en sannhet. Du har kanskje hørt en gang i tiden at du er dum og ikke smart, eller at du har stygge øyenbryn, og siden du har hørt det en gang før så gjentar du det kanskje til deg selv flere ganger daglig uten at du egentlig er klar over det. Og nå er det en sannhet for deg som du tenker at alle andre ser og tenker på når de prater med deg, selvom det ikke er sant. Bytt ut disse vonde setningene med noe positivt som vil løfte deg opp og vil styrke ditt selvbilde og forhold til deg selv, eller om det er noe helt annet du jobber med og ønsker å endre.

NUMMER 2. HÅNDTERE OVERVELDELSE OG STRESS

Hver gang du kjenner deg overveldet eller stresset, få ned alle tanker og gjøremål ned på papir, og alt du kan gjøre noe med legger du inn i kalenderen din, resten kaster du.

Så minner du deg selv på at fremtiden og det som skjer om en halvtime, en dag eller om ett år kan du ikke gjøre noe med akkurat nå. Det som har skjedd i fortiden for en halvtime siden, en dag siden eller 3 år siden kan du ikke gjøre noe med nå. Det eneste du kan gjøre noe med er det som skjer akkurat her og nå. Så gi slipp på alle andre tanker og gjøremål i fremtiden og fortiden, og tillat deg å ha tilstedeværelse i det som skjer nå <3


NOE DU OGSÅ VIL LIKE...

NUMMER 3. FYLL DAGENE MED EKTE GLEDE OG MENING. Når hverdagen vår settes på pause er da vi virkelig får perspektiv på hva som betyr noe, og om hjertet vårt er fylt med kjærlighet, eller bare går på autopilot for å tjene nok penger og være en del av samfunnets mal og gjengen vår.

Gi slipp på absolutt alt du tror har vært en sannhet for deg frem til nå og gå inn i hva som virkelig betyr noe og gir deg lykkefølelse dersom du hadde hatt 0 kroner på kontoen din. Kanskje den ekte lykken din ligger i noe som kan gjøre en endring for deg selv, for andre mennesker og kloden vår.

Finn ut hvor du må starte å jobbe med for å finne din ekte genuine lykke og kjærlighet ved å skrive ned hvordan du kan endre det. Det kan eksempel være jobben din du må endre eller slutte i, utdanningen din, familie og relasjoner, venner eller kjæreste, forholdet til deg selv og ditt selvbilde, ditt forhold til penger...

#celineheldrup #hverdagduelsker #høysensitiv #egenkjærlighet #yoga #meditasjon #kosthold#trening #tavarepå #kjærlighet #eteriskeoljer #doterranorge #livsglede#drivkraft #tavarepåkroppen #helsendin #tunsberg #tunmed #tunsbergmedisinskeskole #hypersensitivpersonlighet #særligsensitiv #høysensitivutbrent #høysensitivangst #høysensitivtest #høysensitivstyrke #sensitivperson #sensitivitet #hvordanlevesomhøysensitiv #hvordanblimindrehøysensitiv #hvordanfådiagnosenhøysensitiv #høysensitivperson #spirituellperson #spirituellutvikling #spirituellopplevelse #ernæringsterapeututdannelse #meditasjonspute #naurensegenverdi #naurenskretsløp #naturensverden

199 visninger

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com