CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

90 ÅR OG ET LIV UTEN SOSIALE MEDIER & PERFEKSJONISME

Mormor & Morfar <3 Her feiret vi hans 90års dag i sommer


Vi som vokser opp idag har så mye å lære av de gamle, vi bør være villig til å lytte og lære. For de sitter med et annet perspektiv i livet, uten sosiale medier og perfeksjonisme. Min morfar fylte 90 år nå i sommer, og jeg må si jeg er mektig imponert og inspirert av hans levemåte og helse. Han er fremdeles styreformann i Grønnestad Hårdesign AS. Han er så sprek og holder seg så godt at dere aldri kunnet gjettet han er fylt 90år. Men hva er hans hemmelighet?

Morfar gjør yoga hver eneste dag. Han og mormor svømmer i sjøen fra April/Mai til September hvert eneste år, uansett hvor kaldt det er. For noen måneder siden fikk han problemer med hoften sin, og legen sa det måtte opereres. Morfar sitt svar er at «nei det skal jeg ordne opp i selv,» og siden den gang gjorde han yoga spesifikt rettet mot sine hofteproblemer. Og hoften var ingen unnskyldning for å droppe deres daglige/ukentlige svøm i sjøen. Isteden sto han på ett ben i vannet og svømte med armene. Og tror du ikke han ble bedre? Legen sjekket hoften noen måneder senere og jammen var den blitt helt frisk igjen!

Så var det TANKEMØNSTERET. Morfar er aldri redd for sykdommer, eller å dø. Tvert imot så er han for opptatt med jobb og livet generelt, enn å gå til legen for å få en behandling eller sjekke seg for alvorlige sykdommer. Dette har han ikke tid til og ikke er han redd for det heller. Idag er det mange hypokondrier ute å svever mellom sykdom og et friskt tankemønster. Men det er jo ikke så rart når vi vokser opp med full tilgang på google og nyheter som sier det ene og det andre. Idag er det høyest nødvendig å sjekke seg hos legen så fort man finner noe mistenksomt på kroppen, eller for å få høre at man har diagnosen depresjon. Når jeg selv hadde utmattelse og legen vurderte om jeg hadde ME, husker jeg min coach si: Men hva er egentlig ME? Det er utmattelse fordi kroppen ikke er i balanse, den har ikke den rette næringen, det rette tankemønsteret og den rette livsstilen til å fungere optimalt.

Morfar ser alltid fremover i tid, og hans motto er FREMTIDEN som alltid er lys. Mormor er hans store kjærlighet, og sammen er de det vi kaller for et LIM. Aldri atskilt og alltid like forelsket. Krangling og sinne er ikke-eksisterende mellom dem to. Selvfølgelig kan de diskutere om ting, men en krangel har vi aldri opplevd, og som de sier så er dette bare dårlig energi det aldri kommer noe godt ut av.

Bror & søsss


Tante-Maja & mamma <3


Kusine gjengen 😉


#jobb #sprek #hemmelighetenbak #sunnlivsstil #frisk #90år

15 visninger

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com