CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Her er intervjuet fra God Morgen Norge

For en uke dette har vært, og det er også grunnen til at dere ikke har hørt så mye fra meg. Vi lanserte prosjektet Uperfektepiker sist søndag, og mye har skjedd siden den gang! Intervju på intervju og dagene har virkelig gått i full sving, men så innmari gøy.


Jeg får større og større tro på at dette prosjektet bidrar til en forandring i samfunnet, det hadde betydd så mye. I går fikk jeg en telefon fra NRK som ville ha oss med på nyhetssendingen for å snakke om en undersøkelse som omhandler psykiske lidelser hos de unge. Dette er selvfølgelig knyttet opp mot vårt prosjekt og et fokus vi setter på spissen. Jeg synes jo at dette er en god start i riktig retning.


Kanskje det nye ?inn? vil være en uperfekt profil om noen år og at vi unge begynner å elsker oss helt på ekte slik at vi ikke påvirkes negativt av venner, gruppepress og sosiale medier, men heller inspireres, beundrer og bevisstgjør oss selv. DET hadde vært noe det!

NRK, Rogaland avis, Varingen, Romerikets Blad, TV2 ? God Morgen Norge, Bodø avis.


Her er link til intervjuet på GMN: http://www.tv2.no/v/1280321/. Vi har nå rundt en 7 forskjellige reportasjer ute på trykk! Og flere er påvei ut. Men midt oppi dette har jeg altså kommet meg til Spania, i går faktisk! Det betyr at jeg ikke skal være med på nyhetssendingen, men Silje Økland, en av jentene i prosjektet, skal fortsatt være med å snakke om dette på NRK <3 Så stolt!

Jeg tror jeg trenger denne ferien nå, det skal bli veldig godt å koble ut. Dette prosjektet er en fulltidsjobb, spesielt den siste uken, og jeg elsker det! Det er et prosjekt som betyr ekstremt mye for meg, og sammen med gruppen er vi veldig klare på vår målgruppen- hvem vi når ut til. Gjengen jeg har med meg er så gode at dere aner ikke. Vi er alle med av en hjertelig grunn <3

9 visninger

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com