CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Slik finner du DIN måte å gjøre Yoga og Meditasjon på, for indre ro.

Oppdatert: mars 10

Min definisjon på yoga og meditasjon er nok litt annerledes enn det du kanskje er vant til å høre! For meg handler det om å være i kontakt med meg selv og naturen. Legge merke til det jeg spiser, hvordan det påvirker kroppen, hva som er sunt for meg og hva som ikke tas like godt imot.

Det handler om bevisstgjøring med naturen, tusle barbeint, kjenne på bakken og høre lydene rundt. For meg handler yoga og meditasjon om pust, dype pust inn gjennom nesen og ut gjennom munnen. Meditasjon for meg er å sitte eller stå i en komfortabel stilling som funker for meg og som sikkert fungerer mye dårlige for en annen person.

Det handler om å koble ut fra den hektiske hverdagen, sosiale medier og stress. Det handler om å bare være meg i full tilstedeværelse med det som er her og nå.

Før var min definisjon på yoga slik du ser på internett og gruppetimer. Dersom jeg ikke klarte disse posisjonene eller ikke fikk roen i meg, konkluderte jeg med at det ikke var en treningsform jeg kan fortsette med.

Men som alle andre treningsformer og spisevaner burde man skape sin egen definisjon. Det som funker for deg. Fordi vi er så individuelle og vi kan skli lenger og lenger unna oss selv når vi følger samfunnets mal..


#yogachallenge #meditasjonhealing #meditasjonsøvn #yogaøvelser
34 visninger

Siste innlegg

Se alle