CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Finn din magiske måte å gjøre yoga på

Min definisjon på yoga er nok litt annerledes enn den man ser for seg som yoga. For meg handler det om å være i kontakt med meg selv og naturen. Legge merke til det jeg spiser, hvordan det påvirker kroppen, hva som er godt for meg og hva som ikke tas like godt imot.

Det handler om bevisstgjøring med naturen, tusle barbeint, kjenne på bakken og høre lydene rundt meg. For meg handler yoga om pust, dype pust inn gjennom nesen og ut gjennom munnen. Jeg er langt unna de «perfekte» yoga posisjonene. Yoga for meg er å sitte eller stå i en komfortabel stilling som funker for meg og som sikkert fungerer mye dårlige for en annen person.

Det handler om å koble ut fra den hektiske hverdagen, sosiale medier og stress. Det handler om å bare være meg og naturen. Jeg prøver meg også på yoga posisjoner, tester meg selv slik at jeg blir bittelitt bedre i denne posisjonen neste gang jeg står i det – prøving og feiling men likevel er det bra nok.

Før var min definisjon på Yoga slik du ser på internett og gruppetimer. Dersom jeg ikke klarte disse posisjonene eller ikke få roen inni meg konkluderte jeg med at dette ikke var en treningsform jeg kan fortsette med, fordi jeg ikke var like flink som resten.

Men som alle andre treningsformer og spisevaner burde man skape sin egen definisjon. Det som funker for deg og er bra nok for deg selv. Fordi vi er så ekstremt individuelle og vi kan skli lenger og lenger unna oss selv når vi følger samfunnets mal.. Plutselig har du skapt en perfekt versjon av deg selv som du ikke klarer å leve opp til.


#yogachallenge #meditasjonhealing #meditasjonsøvn #yogaøvelser
14 visninger

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com