CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

FRA UTMATTELSE & ANGST TIL LIVSGLEDE, DRIVKRAFT & ENERGI

Det er jo dessverre ofte slik at man må gjennom noen nedturer for å stoppe opp, forstå, og lytte til kroppen sin. For å finne ut av hvem du egentlig er og hva du vil. Min reise gjennom dette kan du lese HER.


En av de viktigste forandringene jeg klarte å få til, var å følge mine drømmer og lytte til det JEG ville. For meg handlet det mye om å gjøre ting jeg ikke trivdes godt nok med, jeg gjorde det fordi det var det riktige i følge samfunnets mal, trodde jeg. Mye av livet mitt på denne tiden gikk til å leve for alle andre, ikke for meg selv. Andre kom alltid foran MEG. Nå kommer JEG foran alle andre, og det høres kanskje egoistisk ut, men dette gir meg energi og ekte glede som også stråler gjennom til mine venner og familie. Som gjør at jeg nå er tilstede hos dem, fordi jeg har det bra med meg selv. Jeg har gått fra utmattelse og angst, til positivitet, drivkraft og energi gjennom noen forandringer jeg skal fortelle deg om nå.

Her er kanskje de viktigste tiltakene jeg har tatt:


UT I NATUREN – avkobling og bort med headphones. Bare for å være tilstede. Noen ganger går jeg, andre ganger jogger jeg. I starten var jeg så sliten at jeg bare gikk rolig til skogen og satte meg ned der en liten stund før jeg gikk tilbake. Da kom jeg hjem med MYE mer energi enn da jeg gikk derfra. Naturen gir så mye at du aner ikke


REN OG HEL MAT – Fra ferdigmat, melk og gluten, til ren naturlig mat laget fra bunnen av har gjort en stor forandring hos meg. Kutt melk og gluten, og kjøp råvarer som grønnsaker, kjøtt, fisk, egg, bær, litt frukt, ekte smør, kokosolje, kokosmelk osv.. Bare alt som er fra bunnen av, ekte, som ikke allerede er laget for deg, som ikke har vært gjennom maskiner. Da gjør du kroppen din en stor tjeneste


JEG UNNGÅR PERSONER SOM DRAR MEG NED NEGATIVT / DÅRLIG ENERGI – Det er ikke alltid så lett, men fy søren som jeg mister energi og glede rundt slike personer. Det får meg ukomfortabel, jeg blir negativ og faller inn i helt feil tanker. Kanskje du har en venn som alltid skal hakke på deg for å føle seg selv bedre? Er det egentlig verdt å holde på det da? Eller et familiemedlem? Det er ikke alltid snakk om å ekskludere dem fra livet ditt, men å prioritere annerledes. Kanskje du til og med trenger å flytte ut bare for å hente igjen din energi, kanskje til og med vekk fra alt? Noen ganger hjelper det bare å være litt borte, bare det å gå for seg selv litt ut i skogen for et avbrekk.


ANDRE TING DU KANSKJE VIL LIKE


REISE ALENE – jeg reiste til Bali midt i min periode med angst og utmattelse (fordi jeg ikke visste at dette kom til å skje når jeg bestilte billetter.) Det var dødsskummelt å reise, tro meg. Men det å reise bort fra alt som heter utdanning, venner, familie, jobb, bekymringer og samfunnets mal var en vanvittig god følelse. Fordi da var det kun meg å tenke på, ingenting annet.

FINNE MIN PASSION UTEN Å FØLGE DET ALLE ANDRE VIL / SAMFUNNETS MAL – JEPP, her var mitt vendepunkt. Det var dette jeg trengte for å virkelig falle på plass i livet. Jeg gikk fra sykepleier studiet, til å følge min drøm som jeg fant på veien. Jeg startet på et studie som mange, inkludert meg selv tenker ikke gir en sikker fremtid. Men jeg skal love deg at du klarer alt du vil her i livet hvis du vil det nok. Sosiale medier er en annen ting, det var så pinlig i starten og jeg turte ikke å satse. Men når jeg ble sterk nok i meg selv så var det bare å hoppe i det, og det var et helt riktig valg å ta! Jeg ELSKER det jeg driver med og med det er nå hverdagen min fylt med glede. Jeg gjør det jeg elsker mest av alt og det føles så godt.

#angstogkosthold #hjertebankogangst #hvordanfåenergientilbake #livsglede #funksjonellmedisin

249 visninger

Siste innlegg

Se alle

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com