CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Ansikts serum for uren hud

Denne fungerer så utrolig bra! Jeg har prøvd mye forskjellig, men dette er virkelig favoritten. Den tørker ut og er på den måten veldig effektiv på min hud 🙂

Her har jeg brukt en 10 ml. glassbeholder som jeg bestilte BILLIG på ebay HER – 10 dråper Lavendel – 10 dråper Cedarwood – 5 dråper Sedarwood (kan sløyfes) – 5 dråper Frankincense (kan sløyfes) – Fyll resten med vann

Påfør morgen og kveld når du ikke har på sminke etc.

DOTERRA CEDARWOOD

– Støtter en sunn & frisk hud – Rensende på huden & veldig god i hudprodukter

DOTERRA LAVENDEL

– Demper hudirritasjon og kløe

#doterra #enkel #urenhud #eteriskeoljer #acne #hjemmelaget #oppskrift #hudpleie #serum #naturlig

48 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com