CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Blueberry smoothie

Blåbær – proppfull av antioksidanter som beskytter mot oksidativt stress i kroppen. Oksidativt stress skapes av blant annet stress, miljøgifter, brent mat og strålinger. Oksidativt stress kan øke faren for nedsatt immunforsvar og sykdommer, det er her antioksidanter kommer inn for å forsvare og nøytralisere frie oksygen radikaler. Smoothien inneholder MCT olje, et av fettstoffene fra kokosolje som er lett fordøyelig og aktiverer fettforbrenning i kroppen. MCT olje eller en annen fettkilde er også med på å øke næringsopptaket fra blåbær, grønnkål og gulrot i kroppen. Betakaroten fra gulrot er et fettløselig vitamin som er avhengig av en fettkilde for best opptak i kroppen.

OPPSKRIFT – BLÅBÆR SMOOTHIE ♥ 250g fryste blåbær ♥ 3 grønnkålblader ♥ 3 ss MCT olje eller 2 egg ♥ 1 1/2 ss collagen eller proteinpulver ♥ 1 økologisk gulrot ♥ 3 dl økologisk havredrikk / mandelmelk / kokosmelk

Miks alt i en blender og nyt! Toppes med fryste bær, mandler og valnøtter

29 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com