CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

BULLETPROOF KAFFE

Denne populære kaffe-oppskriften er absolutt verdt å prøve. Den har en utrolig god cappuccino smak & konsistens, i tillegg til at den både gir økt energi og virker mettende. Her tilsettes sunne fettkilder som er godt for hjernen, hormoner og fettforbrenning (energi). Kollagen topper det hele med å lage en skummet cappuccino konsistens og smak på kaffen. Kollagen er en god proteinkilde som er godt for hud, hår, negler og mye mye mer <3 Du kan lese mer om Kollagen HER.

1 KOPP BULLETPROOF KAFFE – 2 ss MCT olje – 1 ss usaltet meierismør – 3 ss Kollagen (kjøpes på helsekost eller HER) – 1 kopp kaffe

Miks alt med en stavmikser, en liten visp eller bare med en skje- (men da får du ikke den cappuccino konsistensen). Jeg pleier å mikse alt i et Norges glass før jeg har det i en kaffekopp.

Toppes med kanel


#energi #bulletproof #fettkaffe #kaffe #MCT #collagen #coffee

29 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com