CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Hjemmelaget hvitløksburgere uten burgerbrød!

Dette er en burger naturlig fri fra gluten. Uten hamburgerbrød kan næringsopptaket i kroppen øke og gi et mer stabilt blodsukker. Ved å kutte ut brødet kan du altså unngå «smellen» etter middagen som gjør deg trøtt og sliten.

KREMET AVOKADODRESSING ♥ 2 modne avokado ♥ 1 fedd hvitløk ♥ 1/4 (en kvart) rødløk ♥ 1 ss ekte seterrømme ♥ salt & pepper ♥ saften av 2 lime båter

Skjær avokadoene i to, ta ut steinen og få avokadoen ut av skallet med en skje. Mos de med en gaffel til en kremet konsistens. Finhakk løk og hvitløk. Bland inn alle ingrediensene med den moste avokadokremen.

DETTE TRENGER DU TIL 6 BURGERE ♥ 3 fedd hvitløk ♥ 1 rødløk ♥ 12 remser Chaumes ost (eller en annen god ost du liker) ♥ 100ml økologisk kokosmelk ♥ 1 pakke økologisk kjøttdeig (400g) ♥ salt & pepper ♥ Fenikkelfrø (kan sløyfes)

Sett ovnen på 150 grader. Riv halvparten av oste-remsene i små biter, de siste 6 skal på toppen av burgerne helt til slutt. Finhakk hvitløken og rødløken. Ha alt i en bolle sammen med kjøttdeig, kokosmelk, salt og pepper.


Bland det hele godt sammen med hendene dine. Så formes de til 6 burgere og settes inn i ovnen.


Stekes i 50 minutter, men sjekk underveis at de ikke blir for gjennomstekt.


Salatblad – avokadodressing – burger – avokadodressing – ruccula – tomat. Det hele toppes med de siste oste-remsene, salt og pepper.

#lavkarboburger #lavkarboburgerbrød #lavkarboburgertilbehør #lavkarboburgerutenbrød #funksjonellmedisin #ernæringserapi

17 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com