CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Celine’s frokost oppskrift!

Mitt første måltid på dagen er favoritten hos meg, og da jeg bruker mest tid på matlaging. Jeg spiser når jeg er sulten, og som regel er det utover dagen rundt 12-tiden. Da har jeg mest matlyst, ikke tidlig på morningen eller på kvelden. Jeg går naturlig på periodisk faste gjennom vinteren, mens sommeren har jeg mer matlyst tidligere på morningen og senere på kvelden. Altså: lytter til kroppen og kjenner hva den trives med! Hvis du lurer på hva periodisk faste er så kommer det et innlegg om det denne uken 🙂

Celine’s frokost oppskrift

– 2 egg – Rødløk – Spirer – Raspet gulrøtter – Salt, Pepper, Rosmarin & Basilikum – 2 store ss. kokosolje eller meieri smør til å steke rødløken og egg – Surkål

– Kokosyoghurt, oppskrift HER – Musli, oppskrift HER

#melkefri #glutenfri #frokost #laktosefri #sunt #oppskrift #magevennlig #lavkarbo #blodsukkerstabilt #fordøyelsen

17 visninger

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com