CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Chiapudding med sorbet!

ROMMER EN GLASSBEHOLDER PÅ 1L ♥ 2 bokser kokosmelk (800ml) ♥ 4 eggeplommer ♥ 4 ss kollagen (kan sløyfes) ♥ 4 ss MCT olje ♥ 6 ss chiafrø ♥ Kanel ♥ 1ts fibersirup ♥ 2 ss kokosblomstsukker

SORBET: ♥ 2 håndfuller halvfrosne jordbær

Kollagen får du kjøpt HER, bruk koden CEL7582 for 5% rabatt. Blend alle ingrediensene unntatt kanel og jordbær, i en glassbeholder med en håndmikser.


Oppbevar i kjøleskapet, og er klar til å serveres når den har fått en tykkere konsistens (pudding).


SORBET: Miks de halvfrosne jordbærene med en stavmikser

♥ Holder blodsukkeret stabilt ♥ Mettende & gir langvarig energi ♥ Godt for hud, hår og negler

#chiapudding #chiagrøt #lavkarbofrokost #lavkarbooppskrift #funksjonellmedisin #glødendehud #sorbet #hjemmelagetchiapudding #jordbærpikene #jordbærsyltetøy #sorbetoppskrift #jordbærsorbet #blodsukker #sterkeneglerkosthold

53 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com