CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Detox kaffe, 2 varianter

Denne er spesielt for deg som føler deg stresset, typ hyperaktiv, høy puls, skjelvinger og urolig mage. Og spesielt om dette skjer etter du har drukket en kopp kaffe, da er det et tegn på at du ikke tåler mengdene du drikker. Kanskje skjer det allerede etter en kopp, eller kanskje 2-3 kopper? Da vet du at det er grensen din akkurat nå. Er du i stresset periode kan kroppen reagere og raskere få reaksjon på kaffe som gjør at det kanskje kommer allerede etter en kopp. Kjenner du deg igjen her?

Denne oppskriften er laget på løvetann pulver fra iherb.com som heter Dandyblend. Løvetann er en urt rik på mineraler, vitaminer og kan øke utskillelse av giftstoffer i kroppen via lever og nyrer. Den inneholder også bitterstoffer som støtter fordøyelsen og gjør det lettere å bryte ned et måltid.

VARM KAFFE

1/4 del kopp med kokende vann (eller et «shotteglass») 1 hel kopp mandelmelk 1 ss kokosolje 1 ss Collagen 1-2 ss. Dandyblend (smak deg frem til ønsket kaffesmak)

Slik gjør du:

– Varm opp mandlemelken – Ha alt i et Norgesglass eller annet høyt glass og miks sammen med en stavmikser. – Ta alt over i et glass

ISKAFFE

2 store glass 4 isbiter 2 dråper doTERRA Kanel (kan sløyfes) 2 ss. Collagen 2 ss. MCT olje 3-4 ss Dandyblend 2 glass/kopper med mandelmelk

Slik gjør du:

Ha alt i en blender og miks det sammen. Ha det over i to glass

#melkefri #iskaffe #iherb #bulletproof #fettkaffe #detoxdrikk #kaffe #dandyblend #løvetann #oppskrift #varm #detoxkaffe #detox #utenkaffe #daqdyblend #blodsukker #kaffeerstatning

47 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com