CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Detox Smoothie Bowl med pasjonsfrukt & grønnkål

Det skal sies at dette smakte meget godt nå mellom all julematen. Jeg tenker på detox som et rent og lett måltid slik at kroppen får en pause fra alt det rare vi får i oss. En næringsrik smoothie som styrker kroppen. Det er nettopp det denne smoothien inneholder, vitaminer, mineraler, enzymer for fordøyelsen og ikke minst antioksidanter!

♥ 2 pasjonsfrukt ♥ 3 økologiske grønnkål blader ♥ 200g fryste skogsbær ♥ 4 ss MCT olje (kjøpes på helsekost, kan sløyfes) ♥ 4 biter fryst banan (jeg bare skjærte opp noen biter banan som jeg la i fryseren) ♥ 2 egg ♥ 1 boks økologisk kokosmelk (400ml) eller mandelmelk

Skjær pasjonsfrukten i to og ta ut fruktens innhold med en skje. Miks alle ingrediensene i en smoothie maskin.

Toppes med chiafrø, skogsbær og pasjonsfrukt.


#detoxsmoothie #detoxoppskriftmat #supermat #tynn #rensekroppen #oppskrift #detoxoppskrift

16 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com