CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

En frisk vårsalat

VÅRSALAT FOR 2 PERSONER 2 laksefileter 1/2 pakke chevre ost 1 hel hjertesalat (eller annen salat) 2 tomater 2 kiwi Saften av 1 sitron Olivenolje Salt & Pepper

– krydre laksefileten med salt og pepper. Ha over på en ildfast form og stek i ovnen på 150 grader i ca. 15-20 minutter. – Hakk chevre ost, tomater og kiwi i terninger – Riv salaten i biter – Fordel alt utover 2 tallerkener – Ha over laksen tilslutt – Topp det hele med saften av 1 sitron, olivenolje og salt/pepper etter smak.

#sommersalat #enkel #oppskrift #laksesalat #vårsalat #kiwi #frisk #sunn

6 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com