CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

En vårlig mangosalat

Solen skinner og søken etter lettere og fargerik mat er påvei hos meg kjenner. Derfor ble det en vårlig mangosalat på menyen idag ♥

3 PERSONER

♥ 1/2 pose økologisk spekepølse (65g) ♥ 2 mango ♥ 1 pakke hjertesalat ♥ 1 pakke cherry tomater ♥ Parmesan ost ♥ 2 avokado ♥ 1 ss. kokosolje (kan erstattes med 1 ss. smør) ♥ jordnøtter & salat mix nøtter (kan sløyfes)

– stek spekepølse i kokosolje på lav varme til de blir litt sprø, da er de klare – hakk mango og avokado i terninger – riv salaten i passe biter – fordel alt i hver sin skål – toppes med revet parmesan og nøtter

Vi har hatt besøk av mamma og pappa idag, da ble det hjortestek med mangosalat på menyen, mmm <3


#melkefri #glutenfri #laktosefri #spekepølse #oppskrift #hjortestek #mangosalat

7 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com