CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Er du all-in eller ingenting når det kommer til trening?

Oppdatert: jan. 4

Det er mye viktigere å gjøre noe for å koble av i hode og bevege deg daglig enn å droppe alt fordi du ikke orker treningssenter eller en skikkelig hardøkt

Meditasjon, yoga, turer ute, styrke, intervall, fjelltur eller bare legge deg i gresset. Treningsglede er så viktig.


Jogging ute eller turer i fjellet med musikk på ørene er mine favoritter, og når jeg først er ute er jeg også mer motivert til litt styrke og intervaller.


Det er så viktig å lytte til kroppen og gjøre noe form for trening du faktisk har lyst til, og ikke bare for å følge det alle andre gjør .


Hvis du skal ut å trene noe du ikke liker sitter du mest sannsynlig inne å utsetter frem til du plutselig ender opp med å ikke gjøre det i det hele tatt .

Men om du gjør det du VIL og trives med akkurat den dagen, så kommer du deg ut uansett hva.


Å bevege seg, puste og koble av fra hverdagen er så utrolig viktig, og kanskje mye viktigere enn en skikkelig hardøkt .


Ikke sammenligne deg, da ender du bare opp med å ikke være ute i det hele tatt, mens det viktigste egentlig er å gi deg selv noe egenkjærlighet hver dag.


Ta på deg treningstøyet og kom deg ut i naturen, da er det nesten garantert at du vil få deg en god økt og kanskje også bestemme deg for noen intervaller når du først er ute <3

Hva med deg, hva gir deg treningsglede?

#oppskrift #trening #treningsglede

21 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com