CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Enkel & sunn, glutenfri "fastfood" middag

Denne gangen ble det risnudler og egg til middag, enkelt og godt i alle fall! Risnudler inneholder ikke gluten og er derfor i mine øyne et bedre alternativ til vanlige nudler som er ren hvetemel.

Risnudler er raske karbohydrater som kan få blodsukkeret til himmels. Dette kan bety at du blir trøtt, ukonsentrert og sulten etter måltid. Derfor, som alltid, tilfør fettkilder og proteinkilder som stabiliserer blodsukkeret så kan du unngå den raske stigningen. Denne gangen ble disse fettkildene egg, kokosolje og smør.

DETTE TRENGER DU


♥ Risnudler ♥ 1 neve spirer, jeg brukte brokkoli spirer (kjøpes på matbutikk) ♥ 3 store soltørkede tomater ♥ 2 egg ♥ Hjertesalat, isbergsalat eller spinat ♥ 1ss smør ♥ 1 liten ss kokosolje ♥ Oregano krydder (kan sløyfes) ♥ Paprika krydder (kan sløyfes) ♥ Salt (kan sløyfes)

- Kok opp risnudler som anvist på pakningen.

- Stek speilegg i kokosolje, og krydre med oregano, paprika og salt.

- Hakk salat, og ha alt over på en tallerken.

- Bland risnudlene med en spiseskje smør. Topp det hele med litt paprikakrydder og oregano.


#sunnfastfood #enkelmiddag #enkellavkarbo #enkelketomiddag #enkelketomat #naturligglutenfri

66 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com