CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Forrett / 2 versjoner

Dette er ofte en forrett hos oss, og en typisk rett innenfor middelhavskosten. Tomat & Mozzarella eller Tomat & Chevre ost er begge favoritter hos oss. Det er skikkelig luksus og smaker så innmari godt!

Tomat & Chevre – den søte versjonen

3 tomater 1 pakke Haukeli Chevre ost Lønnesirup eller Fibersirup Fersk basilikum Salt & Pepper

– Sett ovnen på 150 grader – Skjær tomatene og chevre i skiver og legg de lag på lag etter hverandre. Det er ikke sikkert du trenger en hel pakke chevre. – Ha på en tallerken som tåler varme – Ha litt godt med salt og pepper over – Legges i ovnen til Chevre osten har smeltet – Topp det hele med litt sirup og basilikum før servering.

Tomat & Mozzarella

3 tomater 2 pakker mozzarella Cashew nøtter Olivenolje Salt & pepper Eventuelt litt frisk koriander

– Skjær tomatene og mozzarella i skiver og legg de lag på lag etter hverandre. – Ha over olivenolje og cashew nøtter – Smak til med salt, pepper og koriander

#mozzarella #oppskrift #forrett #tomat #middelhavsdietten #sunn

8 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com