CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Glad i pølser? Da bør du lese dette

En skikkelig sunn pølsemiddag er absolutt mulig å få til! Dette spiser jeg OFTE, rett og slett fordi det både smaker så godt og er enkelt å lage. Hele hemmeligheten er å erstatte karbohydratrike lomper med salatblader, og sukker-rik ketchup med ren tomatpure. Vanlige pølser inneholder UNDER 50% kjøtt enn den inneholder tilsetningsstoffer, som vil si at dette aboslutt ikke er noe gunstig for deg og fordøyelsen din. Økologiske pølser er derfor et supert alternativ som inneholder 80-90% kjøtt og resten er krydder og potetmel. Det kan ikke engang sammenlignes med vanlige gildepølser og er absolutt verdt de ekstra kronene det koster.

1 eller flere økologiske pølser 1 økologisk skinke (viktig med økologisk her også) 2 hjertesalat blader 1 avokado 1/3 paprika Litt rødløk Tomatpure 1 dryss salt

– Kok opp pølsen/pølsene – Serveres med salatblad, skinke, avokado og paprika. – Toppes med ønsket mengde tomatpure, rødløk og salt.

#melkefri #utenlompe #glutenfri #laktosefri #økologisk #pølse #sukkerfri #pølsemiddag #lavkarbo #sunn

20 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com