- CelineHeldrup
Glutenfri mozzarella pizza
Vi gjør det veldig enkelt denne påsken, så uken blir fylt med super enkle oppskrifter som kan mette fler enn to mager <3 Og nei, jeg lager ikke mine egne pizzabunner enda. Det hadde selvfølgelig gjort seg men, en dag kommer det nok oppskrift på det også. DENNE oppskriften står for tur når jeg skal lage min egen pizzabunn, super fine ingredienser og absolutt noe du bør prøve dersom du ikke ønsker kjøpe – bunn. Trykk HER for oppskrift

2 GLUTENFRIE PIZZA
Glutenfri pizzabunn. Mine er fra Sana Bona, økologisk (kjøpes på COOP). 3/4 av en boks tomatpuré 1 pakke ruccula 2 pakker mozarella 1 pakke skinke 1 pakke Serrano
– Forvarm ovnen til 180 grader – Fordel tomatpureen utover de to pizza-bunnene. – Riv mozarella, skinke og serrano i biter og fordel de utover de to pizza-bunnene – Stekes i ovnen i 8 minutter – Strø over ruccula tilslutt
