CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Glutenfri mozzarella pizza

Vi gjør det veldig enkelt denne påsken, så uken blir fylt med super enkle oppskrifter som kan mette fler enn to mager <3 Og nei, jeg lager ikke mine egne pizzabunner enda. Det hadde selvfølgelig gjort seg men, en dag kommer det nok oppskrift på det også. DENNE oppskriften står for tur når jeg skal lage min egen pizzabunn, super fine ingredienser og absolutt noe du bør prøve dersom du ikke ønsker kjøpe – bunn. Trykk HER for oppskrift

2 GLUTENFRIE PIZZA

Glutenfri pizzabunn. Mine er fra Sana Bona, økologisk (kjøpes på COOP). 3/4 av en boks tomatpuré 1 pakke ruccula 2 pakker mozarella 1 pakke skinke 1 pakke Serrano

– Forvarm ovnen til 180 grader – Fordel tomatpureen utover de to pizza-bunnene. – Riv mozarella, skinke og serrano i biter og fordel de utover de to pizza-bunnene – Stekes i ovnen i 8 minutter – Strø over ruccula tilslutt

#glutenfri #mozzarella #pizza

14 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com