CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

GRØNNKÅLCHIPS, EN SØT & EN SALT VARIANT

Denne sprø chipsen kan du spise så mye og ofte du vil! Den lages på 1-2-3 og jeg vil tørre å påstå at det tar kortere tid å lage denne, fremfor å kjøpe chips på matbutikken. Jeg bruker den salte varianten til hverdags, både til snacks og som tilbehør til lunsj og middag. Den søte varianten er ypperlig til helgen! 💕

GRØNNKÅLCHIPS, EN SALT & EN SØT VARIANT ♥ 1 pakke grønnkål ♥ 2 ss kokosolje/cocosa ♥ For en salt variant: Himalayasalt (kjøpes på helsekost) ♥ For en søt variant: Kokosblomstsukker (kjøpes på helsekost)

1. Hakk opp grønnkålen i passe biter. 2. Smelt kokosolje 3. Ha grønnkål og kokosolje i en bolle og bland det godt sammen 4. Ha over på en bakeplate og krydre med salt eller kokosblomstsukker (OBS ikke for mye, det forsterkes når grønnkålen krymper) 5. Inn i ovnen på 160 grader varmluft i underkant av 15 minutter. Følg med, kålen kan bort bli brent.

#sunnchips #enkel #kokosblomstsukker #grønnkål #søt #sprø #hjemmelaget #oppskrift #salt #lavkarbo

16 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com