CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Derfor tar jeg Greens hver morgen

Oppdatert: mars 10

Dette er et gammelt innlegg fra da jeg hadde Hashimoto / betennelse i skjoldkjertelen og brukte greens hver dag for en ekstra support på dette.

SOLSIKKE LECITHIN: Inneholder fosfolipider- fettstoffer som kan støtte lever, galle, nervesystemet, kroppens vev og organer. Lecithin inneholder kolin som er forstadiet til acetylkolin. Acetylkolin er et signalstoff fra hjernen som blant annet bidrar til å støtte kortidsminnet vårt.

MACA PULVER: Maca er en kraftig adaptogen rot som hjelper kroppen å balansere seg selv og retter opp i viktige systemer i kroppen. Den er spesielt god på å støtte hormonbalansen. Med andre ord kan den virke støttende ved pubertet, PMS, overgangsalder, hetetokter, humør og energi.. Kan støtte utholdenhet/trening, sexlyst & fruktbarhet,

CHLORELLA & PURLEY GREEN MAX Disse er begge kjent som rensende, spesielt chlorella som kan støtte avgiftning. Disse blågrønne algene inneholder en lang rekke proteiner, vitaminer og mineraler. Deriblant jod og jern som du får i deg på en naturlig form. Jod er blant annet en bidragsyter til normal produksjon av skjoldkjertel hormoner. Kan også virke støttende på immunsystemet, tretthet, signalsystemer i kroppen, og inflammasjon. Ja, listen er lang.

Dette er vanligvis en fast morgenrutine, men jeg kutter det ut i perioder. Rett og slett fordi jeg har troen på at man ikke skal ha for mye av- eller overdrive noe når det kommer til ernæring. Nå er jeg altså i full gang igjen og tar dette hver morgen på tom mage før frokost. Alt kjøpes på helsekost.

♥ 3 ts. Lecithin ♥ Start med 1 ts. MACA. Så kan du øke gradvis til du når 1 ss. / dag ♥ Chlorella. Start med 1/5 ts, øk gradvis til du når 2 ts. / dag ♥ 1 stor ts. Purley Green Max. Øk gradvis til du når 3 ts. / dag

#supermat #hashimotokosthold #thyroidkosttilskudd

78 visninger

Siste innlegg

Se alle