CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Gresskarbrød! Glutenfritt & melkefritt

– 4 dl lunkent vann – ½ pakke gjær – 2 egg – 1 ss kaldpresset olivenolje – 2 ts agavesirup – 3 ss Fiberhusk – 1 ½ ts salt – 100 g gresskarfrø – 1 ts støtt koriander – 120 g kikertmel – 175 g fullkornrismel – 200 g quinoamel – Pynt: 1 egg til pensling – Gresskarfrø til å strø over

  1. Bland vann, gjær, egg, olje og agavesirup.

  2. Tilsett FiberFin, salt, gresskarfrø og koriander, og rør. Deretter har du i de ulike meltypene litt om gangen.

  3. La deigen heve i minst 45 minutter.

  4. Form deigen til et brød: Fukt fingrene med vann, så blir det lettere å forme den litt klebrige deigen.

  5. Pensle med egg og strø gresskarfrø over.

  6. Stek brødet på 160 grader varmluft i 30-40 minutter.

  7. Avkjøl det før du skjærer i det.

#frokost #brød #oppskrift #glutenfritt #gresskarbrød #melkefritt #lavkarbo

55 visninger

Siste innlegg

Se alle