1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com

CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Gresskarbrød! Glutenfritt & melkefritt

– 4 dl lunkent vann – ½ pakke gjær – 2 egg – 1 ss kaldpresset olivenolje – 2 ts agavesirup – 3 ss Fiberhusk – 1 ½ ts salt – 100 g gresskarfrø – 1 ts støtt koriander – 120 g kikertmel – 175 g fullkornrismel – 200 g quinoamel – Pynt: 1 egg til pensling – Gresskarfrø til å strø over

  1. Bland vann, gjær, egg, olje og agavesirup.

  2. Tilsett FiberFin, salt, gresskarfrø og koriander, og rør. Deretter har du i de ulike meltypene litt om gangen.

  3. La deigen heve i minst 45 minutter.

  4. Form deigen til et brød: Fukt fingrene med vann, så blir det lettere å forme den litt klebrige deigen.

  5. Pensle med egg og strø gresskarfrø over.

  6. Stek brødet på 160 grader varmluft i 30-40 minutter.

  7. Avkjøl det før du skjærer i det.

#frokost #brød #oppskrift #glutenfritt #gresskarbrød #melkefritt #lavkarbo

24 visninger