CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

Slik gjør du havregrøten næringsrik for energi og metthetsfølelse

Havregrøt med vann og lettmelk kan gi et stusselig måltid med lite næring og et blodsukker som fyker raskt opp for så å dale til bunns. Dette kan blant annet gi humørsvingninger, sultfølelse og sliten + trøtt..

Hvitt sukker som mange bruker i grøten, kan også skape problemer i kroppen. Ikke bare får det blodsukkeret til himmels, den stjeler også plassen til viktige mineraler i kroppen. Hvitt sukker er byttet ut med kokosblomstsukker. Dette sukkeret har en nydelig karamellaktig smak, og er laget av nektaren til blomsten som vokser på kokosnøttpalmen. Dette sukkeret stjeler ikke plassen til andre mineraler, har en lavere glykemisk indeks (blodsukker) enn hvitt sukker og er full av viktige mineraler og vitaminer. Kokosblomstsukker kjøpes på helsekost.

Fett senker blodsukkeret og gir metthetsfølelse, og derfor er det lurt å tilføye matvarer som egg, nøtter, frø, kokosolje osv. Her er oppskrift på en havregrøt som både gir næring, metter, opprettholder energinivået og bedrer konsentrasjonen. Pluss at det gir en fantastisk god smak på grøten!

1 STOR PORSJON HAVREGRØT

♥ 80g store havregryn – Helios har en god variant som også er økologisk ♥ 200ml vann ♥ 200ml kokosmelk ♥ 2 eggeplommer ♥ 2ss MCT olje (kjøpes på helsekost) ♥ 2ss Collagen eller Gelatin (kjøpes på helsekost

♥ Frosne bær ♥ Kokosblomstsukker – kan sløyfes ♥ Quinoa Flak fra Sana Bona (kjøpes på Coop) – kan sløyfes

- Kok opp havregryn, vann og kokosmelk.

- La det småputre helt til vannet og kokosmelken har trukket seg godt inn i havregrynene.

- Rør jevnlig så det ikke brenner seg i bunn.

- Tilsett eggeplommer, MCT olje og Collagen/Gelatin. Rør godt inn. Ha grøten i en skål. Toppes med bær, kokosblomstsukker og Quinoa Flak.

#sunnhavregrøt #mettendehavregrøt #mettendefrokostoppskrift #lavkarbofrokost #lavkarbogrøt #ketofrokost #oppskrift #celineheldrup #blodsukkkervennligmåltid

52 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com