CelineHeldrup

Fyll deg selv med.. 

Egenkjærlighet

Selvutvikling 

Rent kosthold

Eteriske oljer

Livsstilsendringer & rutiner

  • CelineHeldrup

HJEMMELAGET MUSLI

Naturlig glutenfri musliblanding, også uten sukker. Denne blir utrolig sprø og god, og er en enkel løsning for å berike din greske yoghurt eller hjemmelagde kokosyoughurt sammen med bær. Jeg bruker den også som ren snacks fordi den smaker sååå godt.

DETTE TRENGER DU:

2 dl hasselnøtter 2 dl mandler 2 dl hele solsikkekjerner 2 dl hele linfrø 3 dl sesamfrø 2 dl kokosmasse 2 dl vann 1 dl kaldpresset rapsolje Sukrin+ (kjøpes på helsekost) Kardemomme 2 ts salt

– Forvarm ovnen til 160 grader varmluft – Finhakk hasselnøtter og mandler eller kjør den raskt i en blender til den blir finhakket (mye raskere og lettere!) – Ha alt over i en stor bakebolle sammen med 5 ss. Sukrin. Rør godt! – Ha alt over på en bakeplate og strø over et lag med sukrin – Settes midt i ovnen i ca 25 minutter – Ta den ut, da er det viktig at du blander alt godt, slik at det som ligger i bunnen kommer på toppen, og slik at kantene ikke blir brent. Når du har gjort dette strør du et nytt lag med sukrin over, gjerne også et lag med kardemomme dersom du liker dette – Slik fortsetter du, 4 ganger ut og inn med et lag sukrin og kardemomme (dersom du liker det.) Smak gjerne før du tar over et nytt lag sukrin og kardemomme slik at den ikke blir for søt. Tar du sukrin på alle de 4 gangene blir det en ganske søt blanding. – Den sto i ovnen tilsammen 1 time og 40 minutter.

Sunt og godt sammen med hjemmelaget kokosyoghurt som jeg har oppskrift på HER

#glutenfri #hjemmelaget #musli #nøtteblanding #oppskrift #sukkerfri

14 visninger

1/1

Om meg

Jeg heter Celine Heldrup og er ernæringsterapeut og veileder i eteriske oljer

Jeg har et brennende ønske om at du skal føle deg fantastisk i kroppen din, og se viktigheten av og forstå "hvor lite" som skal til for at du skal få det livet du fortjener med en helse som fungerer optimalt med et renere liv, bort med giftstoffer, mat fra bunnen av, naturen..  En holistisk livsstil! 

Jeg hjelper deg gjennom stegene til en naturlig livsstil med næringsrik, mettende mat og tankemønster i spissen som avgjørende faktorer for at du skal være på topp og tørre å stå for den du er, og løsrive deg fra samfunnets mal så du virkelig klarer å kjenne på hvilket kosthold og helheten som passer akkurat deg og din kropp .

 

Jeg har selv vært på min egen reise med angst, utmattelse & hashimoto. Du kan lese historien min HER

Klem Celine 

©2019 by CelineHeldrup. Proudly created with Wix.com